Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok történt már veletek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok történt már veletek olyan, hogy a pasi a szőrzetetek miatt kritizált vagy bántott meg esetleg hagyott el?

Figyelt kérdés
Meg volt hagyva vagy már az adottság is zavarta?

#szőr #párkapcsolat #szőrzet megcsalás elhagyás
2015. okt. 14. 20:02
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
#10: Az igen. Hát téged se irigyellek az eszedért, barátosném. Ha engem szex előtt elküldene borotválkozni, én meg elküldeném melegebb éghajlatra. De úgy látszik, manapság már alap a lánykák között, hogy úgy táncolnak, ahogy a barátjuk fütyül...
2015. okt. 14. 22:25
 12/17 anonim ***** válasza:

A punci mindenhogyan gyönyörű!

F/60

2015. okt. 14. 22:33
 13/17 anonim ***** válasza:
De szőrösen szebb! :-)
2015. okt. 14. 22:33
 14/17 anonim ***** válasza:
Kedves 73%-os, nem táncolok úgy ahogy ő fütyül sőt a kapcsolatunkban inkább én vagyok a domináns. Szerintem az hogy figyelembe veszem az igényeit nem megvetendő dolog de kinek mi. Ezt amúgy sem úgy kell elképzelni hogy már nagyban ölelkezünk mindketten fel vagyunk hevülve és fúj szőrös mennyé borotválkozni... Hanem ha csak simán megyünk haza egy randi után és szex van kilátásban megkér hogy borotváljam le előtte mert úgy jobban szereti falni. Jó kis szexuális életed lehet ha nem beszélitek meg egymás igényeit!
2015. okt. 15. 00:46
 15/17 anonim ***** válasza:
89%
#14: A reakciómból ne vonj le következtetéseket, hogy nekem milyen szexuális életem van. Továbbra is kiábrándítónak találom a helyzetet, amit vázoltál.
2015. okt. 15. 00:49
 16/17 anonim ***** válasza:

"Ha engem szex előtt elküldene borotválkozni, én meg elküldeném melegebb éghajlatra."

Én itt önellentmondást látok. Feltéve, hogy a "meleg éghajlat" alatt "azt" érted.

2015. okt. 15. 18:02
 17/17 anonim ***** válasza:
Igen történt,bár nem kifejezetten az intimszőrre célzott.Én alkatilag eléggé szőrös vagyok és ez nem jött be már több fiúnak sem.
2015. okt. 18. 05:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!