Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, ti a barátnőtök igényeihez igazítjátok a szőrzetetek állapotát, vagy ti döntitek el?
Farokszőrzetre és arcszőrzetre gondolok.
Szóval,ha a barátnőtök azt kéri,hogy az arcod kapd le és a farkad is legyen csupasz,akkor úgy járkálsz évekig?
Vagy ha azt kéri,hogy legyél szőrös,akkor úgy maradsz neki évekig,mert ő úgy szereti?
Mennyire akartok megfelelni a nő,illetve a saját igényeiteknek?
L.
Izzadós vagyok, ezért egyiknél sem hagynám túl nagyra, bár ezt kevesebben is szeretik szerencsére.
De az hogy most csupasz, borostás vagy rövid legyen, azt egész addig én döntöm el, amíg nem szól rám. De ha szól, hogy böksz, akkor megyek és megoldom.
4-es:
én is így állok a dologhoz.
7-es:
és ha mondaná,hogy csók és nyalás közben szúr az arcod és kérné,hogy kezdj el borotválkozni,megtennéd?
NO WAY!!!
Megvan a hozzám illő stílusom, és senki kedvéért nem fogok megváltozni, mivel ez esetben nem engem keres.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!