Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Férfiak, ti a barátnőtök...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, ti a barátnőtök igényeihez igazítjátok a szőrzetetek állapotát, vagy ti döntitek el?

Figyelt kérdés

Farokszőrzetre és arcszőrzetre gondolok.

Szóval,ha a barátnőtök azt kéri,hogy az arcod kapd le és a farkad is legyen csupasz,akkor úgy járkálsz évekig?

Vagy ha azt kéri,hogy legyél szőrös,akkor úgy maradsz neki évekig,mert ő úgy szereti?

Mennyire akartok megfelelni a nő,illetve a saját igényeiteknek?

L.

2018. júl. 13. 13:02
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%
Az arcomat borotválom, ebből nem engedek, a többiben van bennem kompromisszumkésség
2018. júl. 13. 13:03
 2/18 A kérdező kommentje:
szóval,ha imádná a borostás arcot,akkor sem hagynád meg?
2018. júl. 13. 13:05
 3/18 anonim ***** válasza:
100%

Izzadós vagyok, ezért egyiknél sem hagynám túl nagyra, bár ezt kevesebben is szeretik szerencsére.

De az hogy most csupasz, borostás vagy rövid legyen, azt egész addig én döntöm el, amíg nem szól rám. De ha szól, hogy böksz, akkor megyek és megoldom.

4/18 NemFogodKitalálni ***** válasza:
Engem ritkán "érdekel" hogy hogy van. Inkább azt mondom neki, hogy legyen úgy, ahogy neki kényelmes. Tudja hogy hogy szeretem, sokszor direkt úgy csinálja meg. De én igazábol szeretem így is úgy is, mindegy hogy milyen. Legyen szó akár arcról, akár farokról. (Majdnem 4 éve vagyunk együtt..)
 5/18 anonim ***** válasza:
52%
Arcomat borotválom, lent meg olyan, amilyen kedvem van, vagy meghagyom, vagy rövidre vágom, borotválni nem szoktam. Nem szokta ő se mondani, hogy milyen legyen, kb nem is érdekli. Én szoktam néha kérni, hogy borotválja le a punciját, de soha nem csinálja meg, mert fiatal korában borotválta és sokat szúrt neki.
2018. júl. 13. 13:06
 6/18 A kérdező kommentje:

4-es:

én is így állok a dologhoz.

2018. júl. 13. 13:06
 7/18 anonim ***** válasza:
52%
Én mindig borostás vagyok, a farkamnál meg csupasz. Nekem egy nő sem mondaná meg, hogy milyenre nyírjam. Nekem így jó, tehát így is marad!
2018. júl. 13. 13:07
 8/18 A kérdező kommentje:

7-es:

és ha mondaná,hogy csók és nyalás közben szúr az arcod és kérné,hogy kezdj el borotválkozni,megtennéd?

2018. júl. 13. 13:08
 9/18 anonim ***** válasza:
Nem! A mostanit sem szúrja
2018. júl. 13. 13:09
 10/18 anonim ***** válasza:

NO WAY!!!

Megvan a hozzám illő stílusom, és senki kedvéért nem fogok megváltozni, mivel ez esetben nem engem keres.

2018. júl. 13. 13:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!