Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szerintetek gáz hogy nő...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek gáz hogy nő létemre ilyen bevállalós vagyok?

Figyelt kérdés
Párommal 1 éve vagyunk együtt, nagyon szeretjük egymást. Mostanában észrevettem, hogy mindig új pózokon és extrém helyszíneken agyalok, egyszerűen szégyenlem magam hogy ilyen perverz vagyok nő létemre :D A barátom vallásos családból származik, az előző barátnőivel sosem csinált extrém dolgokat..Úgy érzem ,,átcsalom" a sötét oldalra:DD Mit tegyek??
2018. júl. 12. 21:12
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Ez teljesen természetes, bár egyébként a leírtakban én semmilyen perverz dolgot nem látok.
2018. júl. 12. 21:15
 2/10 A kérdező kommentje:
Remélem ez férfi szemmel nem taszító, vagy sok..
2018. júl. 12. 21:17
 3/10 anonim ***** válasza:
Csald át! ;) Nincs ebben semmi rossz.
2018. júl. 12. 21:22
 4/10 anonim ***** válasza:
51%
Nem csalod át a sötét oldalra. Ha vallásos lenne akkor nem szexelne házasság előtt. Ez csak színjáték a részéről
2018. júl. 12. 21:33
 5/10 anonim ***** válasza:
Istenem.... ez neked bevállalósság??! Ez gyenge muzsika...
2018. júl. 12. 22:16
 6/10 anonim ***** válasza:
Ez nem gáz, ebben semmi perverz, és semmi szégyelni való nincsen, én inkább áldásnak mondanám, vagy Isten ajándéka ha úgy tetszik, szerintem egy angyal vagy és a sötét oldal nem ez😇🤞
2018. júl. 12. 23:06
 7/10 anonim ***** válasza:
Te Egy belevaló csaj vagy, de ezt tényleg nem nevezik perverznek. Inkább ajándéknak ;)
2018. júl. 12. 23:13
 8/10 anonim ***** válasza:
Én meg gondolom valami frigid lehetek, ha hányásig torkoztatok.
2018. júl. 13. 08:38
 9/10 anonim ***** válasza:

A vallásosság a mértékétől függően korlátoltság és szellemi vakság. Lehet hinni valamiben de többezer évvel ezelőtt íródott szabályokat követni, függetlenül azok igazság vagy valóságtartalmától egyenesen ostobaság!

Ezt tekinthetjük kiindulási alapnak.

Ha te extremitáson agyalsz az jelezhet unalmat ami nem jó.

Lehet sztereotípia de inkább realitás az a feltételezés hogy a pasid nem épp a lepedő császára...

A női éned miatt foglalkozol az ilyesféle "bujaságokkal". :D Ami teljesen érthető és természetes dolog. Ráadásul értékes is, ezért soha ne hagyd hogy ezt letörjék!

Az izgalmas női belsőd tesz szexuálisan is elevenné, amiért a pasik akkor is rajonganak ha a hülye felfogásuk ezt megbélyegzi elfojtja vagy elítéli!

35F

2018. júl. 13. 16:22
 10/10 mikeXxX ***** válasza:
Ez se nem perverz se nem bevállalós sehova nem viszed ez alap . 38f
2018. júl. 13. 17:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!