Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az előző barátnőm nagyon bevállalós volt és imádta nyalni a fenekem is, viszont a mostani páromnak nem mondtam még el, hogy ilyen vágyam is van. Lányok, ti mennyire vállalnátok be egy ilyet?
türelem, tornaterem!
Elszoktál az apró lépésektől (én is amúgy sok év kapcsolat után), de most azok kellenek.
Szépen lassan kibontakozik a szex, egyre merészebb dolgokat kérhetsz, meg kell mutatni neki, hogy ezek jók, gyakorolni kell, mikor már élvezi, mikor már hétköznapiak a dolgok, akkor utána még merészebb dolgokat kérni, egészen addig míg el nem jutsz a fantáziádig.
Fogd fel úgy, mintha szűz lenne.
Szépen elsőnek sima szex, kicsi pettinggel, majd nyalás, majd szopás, majd kombinálva addig amíg nem szereti meg élvezni ezeket. Miután már csináltátok egy ideje, akkor jöhet 1-1 durvább kipróbálás, pl anál, sok beszélgetés, sok lelkizés, perverzkedés, stb. Csald ki belőle a kisördögöt. Még csak 19, sokat fejlődhet, legyél tanítója, lehet 22 éves korára már merészebb lesz mint az ex.
Nem mindenki hajlandó erre még fokozatosan sem.
Nekem akármit tehetne, mondhatna, vagy kérhetne az aktuális pasi, nem lenne semmi, amiért ezt megtenném neki.
Hiába 19 éves, hiába vagy nála idősebb, azért ez nem alap dolog és 19 évesen is az embernek már kialakult szemlélete, elvei vannak.
Ha én lennék a csajod, adnék neked egy orbitális nagy pofont és angolosan távoznék.
2: ez addig működik amíg nem találkozol egy olyan személlyel, akiért bármit (BÁRMIT) megtennél!
Hidd el, vannak azok a pasik, akikért még a legkonzervatívabb csajok is átmennek hippi vadmacskákká.
Azért én a #4-es válasszal vitatkoznék. Ha nem is feltétlenül a hajlandóságról van szó, abban biztos vagyok, hogy hosszabb távon tönkremennék lelkileg egy olyan kapcsolatban, ahol a pasi alázni akarna (akkor is, ha "csak" az ágyban), egyszerűen azért, mert az ilyesmi az én szótáramban nem fér össze a szeretet fogalmával, nem akarnám méltatlan helyzetben látni azt, aki fontos nekem, és ha hozzám másképpen viszonyulnak, az fáj. Előbb-utóbb emiatt érne véget a kapcsolat.
Ettől függetlenül tőlem nem kellene kérni sem a szopást, sem a fenéknyalást, csinálom magamtól is, és nem érzem meredeknek mindaddig, amíg én vagyok az aktív fél, a párom meg rám bízza magát. A kérdés az volt, hogy mennyire vállalnánk be, nos én abszolút. Azt nem tudom, hogy a barátnőddel mi a helyzet, ha azt látod rajta, hogy felszabadultan, magabiztosan viselkedik az ágyban, és nincsenek gátlásai, akkor valószínűleg ő is ráfanyalodott volna már, ha lenne benne hajlandóság. Ezt tőle kell megkérdezni.
Csak szólok, ha egy nő azzal jönne, hogy kinyalná odalent (fokozatosan vagy sem), el is zavarnám a p.ba. Nem vagyok konzervatív, de azért legyen már valami határ, amit nem lépünk át.
31/F
Szerintem simán csak dobd fel neki a témát és meglátod majd mit reagál.
De az bisztos hogy ez a dolog már túlesik egy bizonyos határon!
Én ezeket a dolgokat inkább hanyagolom, gusztustalan és megalázó, perverz kategória
Férfi vagyok szeretem a jó, és érdekes szexet mindenbe benne vagyok szeretek új dolgokat ki próbálni! De ez már számomra visszataszító!
de azért legyen már valami határ, amit nem lépünk át.
31/F
neked legyen akkor ilyen határ, de másoknak ne akard már megmondani, mitől érezzék jól magukat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!