Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyen gondolatok mellett mit csináljak?
Figyelt kérdés
Ugyan már két éve együtt vagyok a barátommal, de valaki másról fantáziálok. Majdnem minden nap vele álmodok, és a vége mindig az, hogy egy nagyon jót szeretkezünk. Szeretem a barátomat, de mostanában rengeteget veszekszünk és már nem is emlékszem mikor szexeltünk utoljára. Egyszerűen elveszett a kapcsolat intimitása. Viszont egyáltalán nem vagyok benne biztos, hogy akiről fantáziálok, szintén így gondol e rám. Nem tudom, hogy szakítsak e, vagy sem, illetve hogy így egyáltalán mit kéne csinálnom ilyesmi helyzetben. (Elég bizonytalan tudok lenni) Abban sem vagyok biztos, hogy jó kategóriát választottam e a kérdésemnek :D Mindenesetre a válaszokat/tanácsokat előre is köszönöm.2018. júl. 10. 23:35
1/4 anonim válasza:
Ha a kapcsolatban probléma van, akkor le kell ülni, átbeszélni és megoldani. Ha nem sikerül megoldani, akkor előbb-utóbb jön a szakítás.
2/4 anonim válasza:
Most fejtsem ki? nem vagy boldog, nem jó a szexuális életetek, sok a veszekedés. Kapcsolatfüggő vagy? Egyedül is sokkal jobb, mint egy nem működő kapcsolatban. Én nem erőltetnem, lépj. Ha az illetővel akiről fantáziálsz nem is jön össze, van még sok más férfi.
25N
3/4 anonim válasza:
Üdv a klubban pont ugyanígy vagyok :) én viszont inkább kitartok mellette és várom hogy rendeződjenek a problémák. A fantázia meg bármennyire is jó marad fantázia. Már megégette egyszer a kása a számat és rájöttem hogy ilyenkor jobb a szívemre és nem a p.ncimra hallgatnom.
4/4 anonim válasza:
Én úgy látom, attól félsz, hogy annak a valkinek nem kellenél, miután már szakítottál a pároddal és hirtelen egyedül maradsz. Szerintem azt fogod csinálni, hogy össze jössz az álomhapsiddal és a régi barátod otthagyod (Hiszen sikeresen váltottál) Ha az álompasidnak mégsem kellesz, akkor meg maradsz a jelenlegi párodnál (Így nem maradsz egyedül)
Ismerős taktika, sokan így csinálják, csak nem biztos, hogy ezt értékelni fogják a srácok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!