Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon milyen gondolatok játszódnak le egy ilyen szituációban egy nő fejében?
Néhány hete egy párral lakom között albérletben, de külön szobában. Itt költöztek össze, így gazdaságosabb.
Tegnap este gondoltam már mindenki aludni készül, úgyhogy rárántottam. Pár perc múlva a csaj meg kopogás után rögtön jött is be hozzám (elvileg csak ő volt itthon, szerintem még mosni akart és nem boldogult a géppel), miközben nagyban tornáztattam a lompost. Én ránéztem, ő ránézett, nem is tudom kinek volt inkább ciki, főleg, hogy bár szinte rögtön csukta is vissza az ajtót, a döbbenettől vagy a helyzettől rögtön el is sültem, abból már nem tudom mennyit láthatott.
Milyen gondolatok játszódhattak le a fejében? Vajon elmondja a barátjának? Eddig úgy gondoltam jól megleszünk, de ezt most nem tudom hogy kezeljem, hogy ne annyira a nőt lássam benne, fura lesz vele összefutni.
Szerintem sokkot kapott.
Bár viccet félre téve inkább neki lehetett kellemetlen mert ő nyitott rád.
Belegondolva valóban részéről lehet kínosabb, hiszen ő követett el hülyeséget. A válaszok alapján adott helyzetben remélhetőleg ő is úgy tesz majd mintha misem történt volna és nem lesz újabb eset, hanem megtanul kopogni, ha nem szándékosan csinálta. Bár egyébként úgy hallottam kopogott, csak aztán rögtön nyílt is az ajtó...
Számomra inkább azért fura, mert nem nyitottak még rám sosem, na de ezen is túl vagyok. De legalább egy csaj nyitott rám, valahogy hülyébben érezném magam, ha a barátja követte volna el ugyanezt. Lehet később kellene ezt végezni...
Nyilván nem fogok rajta napokig elmélkedni, felhozni meg végképp nem, főleg lakótársi viszonyban, úgy hogy itt a barátja. Mindenesetre nekem egy darabig tuti fura lesz beszélgetni vele, hogy így felavattam neki magam. :D Bár kellet neki néhány másodperc reakcióidő, de legalább egy jajj, ne haragudj is elhangzott a végén.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!