Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nők! Ebben a szituációban mi...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők! Ebben a szituációban mi a helyes lépés?

Figyelt kérdés

Van most egy nő az életemben, totál szexkapcsolat, neki férje is van, bár nyitott a dolog.

Viszont totál rá vagyok állva szexuálisan.

Bármit megtennék neki az ágyban szinte.

Eddig háromszor feküdtünk le, szanaszét nyaltam, dugtam.

Neki is bejött, azóta egész nap szexchatelünk, mennek a szép kis üzik.

Sajnos még nem igazán nyílt meg nekem, viszont én úgy érzem, hogy vannak rejtett dolgai.

Na már most ha eléállok, és előadom, hogy annyira rá vagyok kattanva, hogy bármi jöhet, akkor az kiábrándító vagy épp az, hogy tetszik nektek, hogy benne vagyok hármasban, lehet domina, sub, szerepjáték, nyilvános szex, amit csak akar, mert vele aztán tényleg minden jöhet.

Esküszöm még abba is benne lennék, hogy megdugjon felcsatolhatóval, vagy lepisiljen.

Szal?

Ilyenkor ez mit ad?

2017. okt. 5. 18:44
 1/4 anonim ***** válasza:

nem tudom, vannak nők akiknek csak egy kis biztatás kell, hogy megnyíljanak, de ez a kapcsolattól is függ. mivel nektek ez csak szex, gondolom nem vesztesz vele semmit, ha bedobod, hogy te tényleg mindent megtennél érte. de ezt csak személyesen és tényleg nyíltan. ha látod, hogy milyen arcot vág, akkor esetleg, ha túllősz a célon, akkor abbahagyhatod a szövegelést, mielőtt sikítva elrohanna.

mondjuk kezdheted azzal a beszélgetést, hogy: úgy érzem/látom rajtad, hogy még nem nyíltál meg nekem egészen ezért, szeretném ha tudd, én mindenre vevő vagyok, bármit megteszek neked amit kérsz. ha szeretnéd, kezdhetjük domina felállással. mondod, hogy mit tegyek és megteszem."

vagy ilyesmi.

2017. okt. 5. 19:03
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Tök jó te kinyalod lehet fèrje előtte verte tele
2017. okt. 5. 19:03
 3/4 A kérdező kommentje:

Kössz az elsőnek.

2. Vele kapcsolatban még ez is belefér, bár nem hinném, mivel ezer éve nem szexelnek.

2017. okt. 5. 19:12
 4/4 anonim ***** válasza:
Ó, hát persze hogy nem szexelnek! :)))
2017. okt. 7. 18:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!