Mi lenne a helyes lépés?
A szüleimmel lakom, és így vakációban gyakran kérik azt,hogy süssek valami süteményt, vagy ha jön hozzájuk valami vendég. Megteszem, mivel szeretek főzni, sütni, de utálok mosogatni. Mindig megmondom nekik,hogy ok, megcsinálom, de nem mosogatok. Ha saját konyhám lesz, úgy is veszek majd mosogatógépet.
Azt mondják,jó, ők mosogatnak, de mikor végzek, mégis mindig nekemállnak, hogy mosogatnu ki fog.
Abban a kérdezőnek igaza van, hogy ha már ő megcsinálja, és a szülők azt mondják, hogy oké, mosogatnak, aztán mégse, ez azért kib.szás vele.
Süssél, de én a helyedben ott hagynám a mosatlant. Intézzék el. :D
Nálunk október 2.án kezdődik az egyetem.
Szeretek sütni, főzni, de az utóbbi időben kezdem megutálni. Ha egyedül vagyok,elmosogatok magam után,de csinálok valamit nekik,mert vagy ismerősük jön, vagy névnapot tartanak, feláldozom a délutánom, aztán nekemállnak,hogy miért nincs elmosogatva, ha meg elmondom nekik,hogy ok, utolsó alkalom volt,hogy én bármit csináltam nektek,akkor én vagyok leszídva,hogy de fel van vágva a nyelved. Ha meg megjegyzem, hogy vegyünk egy mosogatógépet, azt mondják, hogy el vagyok szállva. Nem tudom ők hol élnek,de a mai világban szinte minden házban van mosogatógép és nem hinném, hogy nagyobb szám lenne,mint mondjuk egy nagyképernyős led tv
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!