Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lenne a helyes lépés?
Figyelt kérdés
Találkoztam egy lánnyal akivel nagyon jól elbeszélgettünk, két nap múlva elhivtam találkozóra (fagyi , séta).Az egyik barátnőjétől visszahallottam, hogy a lány már 40 perc után haza akart menni (ennek nem tudom az okát).Le kellene tisztáznom vele a dolgokat?( Pl. Van-e értelme több "randinak"?) vagy inkább csak passzoljak? 21/F2017. jún. 3. 03:59
1/3 anonim válasza:
Egyrészt marha jófej "barátnője" van, hogy a bizalmas dolgait visszamondja neked. Az is lehet, hogy csak keresztbe akar tenni nektek, ha a lány látszólag jól érezte magát és chaten is aktív veled, akkor talán csak kitalálta az egészet a kedves barinő.
Ha a második randira igent mondott, akkor nem hiszem, hogy bármi baja lenne...ha nekem valaki nem jött be az első randin, meg is mondom neki, hogy ne legyen folytatás.
2/3 anonim válasza:
Én is a baràtnő rosz màjuságát látom a dologban,féltékeny ràd...Pasi legnagyobb ellensége a baràtnője legjobb baràtnője.
Második esély(randi) semmit nem jelent, lehet az is hogy ad még egy esélyt hàtha...
Lehet 40perc utàn otz akart hagyni de a 45.ben elvaràzsoltad..
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat. :)
2017. jún. 4. 19:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!