Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Férfiak! Mit tennétek ebben a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Mit tennétek ebben a szituációban? (Elméleti kérdés)

Figyelt kérdés

Tegyük fel, hogy elrabolnak titeket és a nőt, akit szerettek. Bezárnak valahova, nem tudtok kijutni sehogy, a segítség pedig még jó darabig nem jön (de lehet, hogy sose jön - nem tudjátok). Odaáll elétek két termetesebb férfi és a következőt mondja: két választásotok van, vagy a barátnőtök / feleségetek elégíti ki őket, vagy átveszitek ti a helyét. Mit választanátok? Csinálja ő, vagy megteszitek ti helyette?

Plusz: Tőlem ezt nőként női verzióban kérdezték úgy, hogy az adott embert (aki elvállalja, hogy kielégíti őket) nagy valószínűséggel meg is alázzák közben, még bántalmazhatják is. Ha az előbbi esetben (amikor még nem volt ennyire durva) azt választottátok, hogy csinálja a nő, akkor változtatna a hozzáállásotokon az, hogy mellette ilyeneket is el kell viseljen?

Mielőtt valaki megkérdezné, ivós esten fogalmazódott meg ez a kérdés, ott meg elég hülye dolgok jönnek elő néha... főleg, ha már mindenki valamennyire részeg :)

2018. márc. 7. 09:12
 1/7 Drazicc ***** válasza:
71%
Az lenne a válaszom, hogy sem én sem a párom nem fogja megcsinálni, arra, hogy ezért mit tesznek velünk nincs befolyásunk mert nyilván ők az erősebbek, de pontosan tudják, hogy onnantól kezdve vagy börtönben fogják leélni az életüket, vagy bujkálni fognak örökké, mert jogállamban élünk és minden bűnténynek van konszekvencijája. Tehát én meg a párom fogunk szenvedni egy napig, ők meg minimum 20 évig.
2018. márc. 7. 09:18
 2/7 A kérdező kommentje:

Hát, igen, ilyen módon tényleg ez a legjobb választás. :)

Az én hibám volt, rosszul írtam le. Az eredeti kérdésben ez úgy szerepelt, hogy valaki mindenképp megcsinálja, ha nem önként, akkor erőszakkal; szimplán választhattok, ki viseli el.

Mindenesetre köszönöm :)

2018. márc. 7. 09:23
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Én férfinek érzem magam, így ezt tenném:

Magamra vállalnám, és akkor vették elő utoljára... ;)

Ilyenkor nem szabad ellenkezni, persze.. mindent megteszünk, hmmm mi is élvezzük.

Ettől aztán lankad a figyelem, hogy juj de jó, ki leszünk elégítve.

Nos, én elégíteném ki az állatias vágyaimat, szét tépném mindegyiket mint egy darab sz@rt.

190/90

40ff

2018. márc. 7. 09:46
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Megmentve ezzel a nőt.. ;)
2018. márc. 7. 09:47
 5/7 anonim ***** válasza:
64%
... hát ez olyan női dolognak tűnik, nem?😀😀😀
2018. márc. 7. 10:33
 6/7 anonim ***** válasza:
Emberrablók igérete nekem semmit sem érne. Egyiküket próbálnám kinyírni puszta kézzel, mielőtt elpusztítanak. Ha mákom lenne, akkor meg folytatnám tovább a vadászatot.
2018. márc. 7. 16:57
 7/7 A kérdező kommentje:

#3,4 Köszi a választ :)

#5: Tehát azt választod, hogy tegye meg a nő?

#6: Ez egy teljesen elméleti kérdés, felesleges belevenni, hogy megtartanák-e a szavukat, egy ilyen abszurd helyzet (valószínűleg) eleve nem alakulna ki. Ez csak a mi van, ha..? :)

A privátot íróknak: Mint említettem, nő vagyok. Én mindkét esetben azt választottam, hogy megteszem én.

2018. márc. 8. 10:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!