Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ebben a szituációban?
Figyelt kérdés
Szerdán szexeltünk a barátnőmmel, de én sajnos hamar elmentem. Erre ő elkezdett kiabálni velem. Én fogtam a cuccaimat, s aznap egy haveromnál aludtam. Egész csütörtökön nem is beszéltem vele, volt amikor hívott, de nem vettem fel, nem akartam vele beszélni. Tegnap beszéltem vele először az affér óta. Nagyon féltett, meg hiányoztam neki. Bocsánatot kért. Én megbocsátottam, de aznap még nem voltam képes szeretkezni. Ma délután már én is kanos voltam, épp berakom a punciba a farkam, egyből lankadni kezdett. Szerencsére előtte orálisan kielégítettem. Ennyire hazavágott volna a megfelelési kényszer? Mondjuk amúgyis érzékeny voltam mindig is a faroktéma miatt.2017. szept. 23. 18:48
1/7 anonim válasza:
Miért kiabált ? Bele élveztél? Mert ha nem szed fogamzásgátlót megértem hogy kiakadt.
2/7 A kérdező kommentje:
3 éve vagyunk együtt, 8 hónapja szed fogamzásgátlót.
2017. szept. 23. 19:00
3/7 anonim válasza:
Add át a gratulációmat a barátnődnek, és üzenem neki, hogyha ilyen éretlen, nem dugnia kellene.
23/F
5/7 anonim válasza:
Egy normális kapcsolatban felnőtt emberek ezt kéne tudják kezelni.
Am.sztem rástresszeltél, ami érthető...ez okozhatta a gondot.
Minél előbb beszéljétek meg!
29n
6/7 anonim válasza:
Mekkora egy kocsog hp csajod van, ember. Sose bantanek pasit ilyen miatt, tudom, hogy eza eleg erzekeny tema... kulonben meg barkivel elofordulhat ilyen. Nekem is volt egy baratom, akivel konkretan maratoni dugasaink voltak, soha massal nem szexeltem meg olyan jokat es vele is elofordult, hogy nagyon gyorsan elment, ha pl regen tudtunk talalkozni. Amugy meg orakig birta... eszembe se jutott volna hisztizni ezen. :D
7/7 anonim válasza:
Még egy érv amellett, hogy miért nem szeretnék bnőt, max alkalmi kapcsolatot:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!