Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Lehetséges valahogy átállítani...

Lehetséges valahogy átállítani az e-mail címem Electronic Arts-on ebben a szituációban?

Figyelt kérdés
Nem kertelek, mert magam is tudom, szerencsétlen és hülye vagyok. Az történt, hogy olyan két évvel ezelőtt mikor regisztráltam (mert dobozosan vettem meg a sims 4-et) rosszul írtam be az e-mail címem. Egyetlen szerencsétlen pontot írtam bele amit nem kellett volna. Mikor észrevettem, átakartam állítani, de arról teljesen megfeledkeztem, hogy kellett oda is biztonsági jelszót beállítani. Gondolom érthető a szituáció. Gondoltam rá, hogy írok e-mail-t a supportnak, de eddig még nem találtam meg a pontos címüket. Lehet így valamit tenni? Szerintem halott ügy, és még az ingyenes kiegészítőt sem tudom beszerezni a saját hülyeségem miatt.

2017. szept. 15. 14:50
 1/3 anonim ***** válasza:
2017. szept. 15. 14:59
 2/3 anonim ***** válasza:

"2017. szeptember 15-től a továbbiakban nem nyújtunk támogatást ezen a nyelven."

Ezt jól kicentizted, remélem tudsz angolul :)

2017. szept. 15. 15:00
 3/3 A kérdező kommentje:
A linkelt oldalon keresgéltem én is, de nem találtam e-mail címet. Most vagy nincs kiírva, vagy pedig tényleg vagyok annyira szerencsétlen, hogy még azt se látom meg. Elnézést, de rohadtul mérges lettem magamra. Mi van akkor, biztonsági kérdésre való választ felejtettem el? Asszem jobban át kéne olvasnom azt a szöveget.
2017. szept. 15. 15:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!