Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Origin eltűnt a Sims 3, nem...

Origin eltűnt a Sims 3, nem engedi aktiválni?

Figyelt kérdés

Sims 3 + 1db cuccok volt aktválva az originen, és eltűnt.

Egyszerűen nincs a könyvtárban...

Próbáltam újra aktiválni, de azt mondja hogy használatban van a kód. Megnéztem az áruházban és ott meg lehet venni, tehát nem érzékeli hogy meg vettem már egyszer dobozosan a Media Marktból..

Az On the houseból aktiváltam a jelenlegi játékot, az persze megjelenik..

Ilyenkor mit lehet tenni?

2016. okt. 16. 16:35
 1/5 A kérdező kommentje:

Meg mi az hogy eltűnt a magyar nyelv az originből.. Nem használom egy évig és minden felfordul....

Teljesen fel vagyok háborodva..

2016. okt. 16. 16:37
 2/5 anonim ***** válasza:
EA supporttal vedd fel a kapcsolatot, majd ők mondanak valamit, vagy adnak egy angol verziót helyette. Kifejezheted a nemtetszésedet is, ha akarod. Van live chat, meg minden. (Csak ne feledd, hogy nem az alkalmazott tehet róla, akivel diskurálsz.)
2016. okt. 16. 16:41
 3/5 anonim ***** válasza:
A live chatet inkább hagyjuk. :D Anno egy Pedro nevű fickó igyekezett rájönni, hogy miért nem működik bf2 ben a spawn képernyőn az egerem(menüben jó volt), írt egy 10+ pontos listát, hogy mi lehet a baj az egeremmel(máshol gond nélkül működött), ééés a végén hozzátette, hogy ha egyik sem segít, akkor lehet, hogy a játékkal van baj. Pont. Természetesen nem segített semmi(végül sikerült megoldani, az élsimítást kellett kikapcsolnom - máig nem értem, hogy mi lehetett az összefüggés), és kaptam egy olyan választ hogy "ez van".
2016. okt. 16. 16:53
 4/5 A kérdező kommentje:

EA supportal hol tudom felvenni a kapcsolatot?

Konkrétan akkor a live chat vagy email cím érdekelne, lehetőleg magyarul..

Mert csak telefonszámom van amit nem szívesen hívok fel mert amikor nem indult a játék 800 hibaüzenettel akkor a 4 ügyintéző aktivált egy másikat és az már jó volt. És úgy kell elképzelni hogy mind a 4szer legalább fél órát telefonáltam.. ennyiből megvehettem volna még egyszer..

Amúgy amikor beszéltem velük utoljára (kb 1év) akkor a szám ami mind a 2 használatiban volt, egy teljesen más céghez kapcsolt.. Neten bogarásztam szám után..

Amúgy most elkezdtem letölteni khm szép szóval "más" forrásból..

2016. okt. 16. 17:21
 5/5 anonim ***** válasza:

[link]

Magyar nyelvű support gyanítom nincs, ritkán fordul elő.

2016. okt. 16. 19:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!