Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik mellett döntenétek?
Nőként kicsit életszerűbb dilemmát hozok, mint amit a farokméretfüggő srácok szoktak. :)
Ismerkedsz két pasival, mindkettő megpróbálna veled egy kapcsolatot, neked viszont választanod kell közülük.
Az egyik külsőre pont az eseted, nem bírod levenni róla szemed, annyira tetszik, de a farka túl nagy neked és a szexbeli igényeitek sem passzolnak túlzottan. Egyéb dolgokban nincsenek nagy ellentétek köztetek.
A másik külsőre vállalhatóan néz ki, de ettől még nagyon nem az eseted, viszont eléggé egy hullámhosszon vagytok (ezért adsz neki esélyt). A szexbeli igényeitekben is passzoltok, de a farka kisebb, mint amivel igazán jó lehetne neked és ez őt zavarja.
ha jól értem:
1. dögös, semmi más, szex sem az igazi
2. nem tetszik, a szex sem igazán jó, de legalább egy hullámhosszon vagytok
hát, nekem ez úgy tűnik hogy a 2. pasiban szert tettél egy barátra kb és ennyi, alapból akivel a szex nem jó azzal minek jössz össze, előbb vagy utóbb úgyis probléma lesz belőle
Micsoda dilemma!
Én férfiként arról dönthetek,hogy jobb vagy a bal kezemmel csinálom-e.
te írtad a kérdésben: "a farka kisebb, mint amivel igazán jó lehetne neked", írtad hogy őt zavarja, de azt is hogy neked ekkorával nem a legjobb, szóval én jól értettem, max rosszul fogalmaztál
amúgy meg az első a jelek szerint sehogy se jöhet szóba, mert az hogy dögös, nem mész vele sokra hosszú távon, bár bevallom picit olyan érzésem van, mintha te csak akarnál egy pasit, mert különben nem is gondolkodnál az elsőn, akinek csak a külseje tetszik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!