Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mostanában egyre több kérdést írnak ki itt a lányok, hogy kapcsolat mellett más srác is motoszkál a fejükben. Ez a nyár hatása vagy ennyire nem tudják a nők, hogy mit akarnak?
Figyelt kérdés
Vagy ez minden kapcsolatban elengedhetetlen? Van olyan nő aki pont a párja mellett nem fér a bugyijába, mert biztonságban érzi magát mellette?2018. júl. 3. 10:46
2/10 anonim válasza:
tudják mit akarnak. :)
pont ezért írják ki..
3/10 anonim válasza:
A nyár nem, viszont a tavasz annál inkább fel csapja bennünk a pár kereséssel illetve szerelemmel kapcsolatos ösztönöket, bennem legalábbis...
Viszont, ha már benne vagyok egy kapcsolatban, akkor nem kezdek el más férfiak iránt kutatni! Ha viszont komoly probléma van a kapcsolatomban, akkor ha keresni nem is keresek, de például felfigyelek a férfi, külső pozitív visszajelzésekre.
Persze vannak olyan nő társaink is, akik egy biztos kapcsolat-házasság mellett is plusz partnerre vágynak !😉
4/10 anonim válasza:
Csak szimplán egyre több a ribnc, mert kislányként mind hercegnőnek lett nevelve, aztán 16 évesen már azt érzik, övék a világ.
5/10 A kérdező kommentje:
*Tetrajodthyronin*: az is egy verzió, de nem ilyenekre céloztam. Teljesen normális lányoknál is tapasztaltam ezt.
2018. júl. 3. 11:36
6/10 anonim válasza:
#4 talán megbántottak a csúnya lányok? 😂😂
7/10 anonim válasza:
Nem, engem is hercegnőnek nevelt apukám, csak nem egy üresfejű libának születtem :D Így bár egy egoista lettem, de nem rbnc :D
8/10 anonim válasza:
Ezt hozta a média. Éjjel nappal és társai.
9/10 anonim válasza:
Addig amíg csak a fantáziájában van addig nincs gond
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!