Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Vannak itt olyan emberek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak itt olyan emberek akiknek jól sikerült egy szex kapcsolat?

Figyelt kérdés

Még érdekelnek az ilyen dolgok csak mindig besűlt az egész hisz a legnagyobb oka az volt hogy egy normális partnert nem talâltam.

19L

2018. jún. 27. 07:57
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
bdsm kapcsolat is mondható "sikeres szex kapcsolatnak"?
2018. jún. 27. 08:03
 2/13 anonim ***** válasza:
95%

A végét leszámítva jó volt.

Ha mindketten elég éretten tudjátok kezelni, nincs ezzel baj.

Nálunk az volt a baj, hogy a srác még éretlen volt. Egyrészt a mennyiségre ment (mármint lányok terén). Másrészt elmondta a haverjának,hogy mi "összejártunk dugni". Ő tovább adta másnak szóval jó kis pletyka lett belőle.

Lehet ha egy érettebb férfival csinálod, akkor nem lenne baj ebből.

2018. jún. 27. 08:05
 3/13 anonim ***** válasza:
Eddig nekem se volt még jólsikerült szexkapcsolatom. 22l
2018. jún. 27. 08:16
 4/13 anonim ***** válasza:
Nekem volt több is. Ha két értelmes ember csinálja akkor nem lehet gond, sőt. Elég jól össze lehet csiszolódni ha az ember ki meri mondani mit akar, és egy ilyen kapcsolat erről is szól :) 28/F
2018. jún. 27. 08:31
 5/13 anonim ***** válasza:

Volt egy 1,5 éves szex kapcsolatom amiből egy 7 hónapos párkapcsolat lett

Érted a diferenciát?

Magyarul a párkapcsolat azzal az emberrel nem ment akivel a hébe-hóba szex meg igen

Aztán lett egy pár alkalmas szexkapcsolat Na vele 3 éve vagyok együtt és van egy 1 éves lányunk Happy End

Embere válogatja az egyikkel csak a szex működik

A másikkal meg mind kettő

24N

2018. jún. 27. 08:33
 6/13 anonim ***** válasza:

Azért nem működött, mert a srác belémzúgott, pedig az elején közöltem, hogy nem akarok normál kapcsolatot. A végén persze én voltam a szemét. 24N

Privát nem kell, azóta férjem van.

2018. jún. 27. 09:15
 7/13 anonim ***** válasza:

Igazából ez az elején eldől(het). Ha valakivel szóba kerül a téma és megbeszélitek, akkor érdemes kibeszélni a vágyakat, hogy ki mire számít, mit, hol hogyan mennyit, stb.. ha már erre képtelen az illető, akkor érzelmi iq -> 0. Az ilyen szexkapcsihoz is kell azért valamiféle érzelem, hogy megértsd a partnered is és neki is jó legyen. Ha érdektelen vagy nagyon értetlenkedik a partner akkor kódolva van, hogy max. pár alkalom, utána veszett ügy. Ilyenkor mérlegelni kell, hogy neked ez elég-e vagy többre vágysz. Nem muszáj mindjárt a legelején mindent pontosan lebeszélni (nem is lehetne) de közben, ahogy alakul minden, úgy rá lehet térni a továbbiakra. Ha passzivitás, érdektelenség van, akkor ennyi.

Igazából ez független attól, hogy az illető milyen nemű de szerintem inkább a fiúkra jellemző.

Volt nekem annó egy ilyen kapcsim és a csaj miatt lett vége, illetve ő változott közben és az úgy már nem volt annyira jó.

28F

2018. jún. 27. 09:24
 8/13 anonim ***** válasza:
Nekem volt. Fel évig működött, majd megbeszéltük h vége. Azóta is jóban vagyunk, de már szex nélkül. 28F
2018. jún. 27. 09:24
 9/13 anonim ***** válasza:

Nekem sok éve már csak ilyen kapcsolataim vannak.

Egyet leszámítva mind jól sikerült. Kielégítő volt, nem voltak kötöttségek, viszont bármikor ha kedvünk tartotta, egy jó kis kufirc mindig belefért.

35n

2018. jún. 27. 11:12
 10/13 anonim ***** válasza:
A nők már csak ezt akarják? Mennyire elsilányult ez az egész. Asszem sose lesz párom.
2018. jún. 27. 12:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!