Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak itt olyan emberek akiknek jól sikerült egy szex kapcsolat?
Még érdekelnek az ilyen dolgok csak mindig besűlt az egész hisz a legnagyobb oka az volt hogy egy normális partnert nem talâltam.
19L
A végét leszámítva jó volt.
Ha mindketten elég éretten tudjátok kezelni, nincs ezzel baj.
Nálunk az volt a baj, hogy a srác még éretlen volt. Egyrészt a mennyiségre ment (mármint lányok terén). Másrészt elmondta a haverjának,hogy mi "összejártunk dugni". Ő tovább adta másnak szóval jó kis pletyka lett belőle.
Lehet ha egy érettebb férfival csinálod, akkor nem lenne baj ebből.
Volt egy 1,5 éves szex kapcsolatom amiből egy 7 hónapos párkapcsolat lett
Érted a diferenciát?
Magyarul a párkapcsolat azzal az emberrel nem ment akivel a hébe-hóba szex meg igen
Aztán lett egy pár alkalmas szexkapcsolat Na vele 3 éve vagyok együtt és van egy 1 éves lányunk Happy End
Embere válogatja az egyikkel csak a szex működik
A másikkal meg mind kettő
24N
Azért nem működött, mert a srác belémzúgott, pedig az elején közöltem, hogy nem akarok normál kapcsolatot. A végén persze én voltam a szemét. 24N
Privát nem kell, azóta férjem van.
Igazából ez az elején eldől(het). Ha valakivel szóba kerül a téma és megbeszélitek, akkor érdemes kibeszélni a vágyakat, hogy ki mire számít, mit, hol hogyan mennyit, stb.. ha már erre képtelen az illető, akkor érzelmi iq -> 0. Az ilyen szexkapcsihoz is kell azért valamiféle érzelem, hogy megértsd a partnered is és neki is jó legyen. Ha érdektelen vagy nagyon értetlenkedik a partner akkor kódolva van, hogy max. pár alkalom, utána veszett ügy. Ilyenkor mérlegelni kell, hogy neked ez elég-e vagy többre vágysz. Nem muszáj mindjárt a legelején mindent pontosan lebeszélni (nem is lehetne) de közben, ahogy alakul minden, úgy rá lehet térni a továbbiakra. Ha passzivitás, érdektelenség van, akkor ennyi.
Igazából ez független attól, hogy az illető milyen nemű de szerintem inkább a fiúkra jellemző.
Volt nekem annó egy ilyen kapcsim és a csaj miatt lett vége, illetve ő változott közben és az úgy már nem volt annyira jó.
28F
Nekem sok éve már csak ilyen kapcsolataim vannak.
Egyet leszámítva mind jól sikerült. Kielégítő volt, nem voltak kötöttségek, viszont bármikor ha kedvünk tartotta, egy jó kis kufirc mindig belefért.
35n
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!