Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Fiúk/férfiak! Tőletek kérdezem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk/férfiak! Tőletek kérdezem. Az baj, ha sokáig kell engem odalent kényeztetni?

Figyelt kérdés
Minimum 20-25 percig kell nyalni,hogy orgazmusom legyen. Csomó lánytól hallottam, hogy 5-10 perc alatt elmennek, és a barátom is sokszor panaszkodik,hogy már fáj a nyelve meg abbahagyná, mert nem bírja. Másfelől meg azt hallom,hogy sok pasi szereti csinálni akár egy órán keresztül is. Most akkor jó az,hogy ilyen sokáig bírom vagy rossz?

2018. jún. 26. 21:29
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
51%
Akik nem tudjak csinálni azok kisfiúk nem férfiak :D nekem nem probléma
2018. jún. 26. 21:33
 2/18 anonim ***** válasza:
91%

Van akinek jo, van akinek nem. Szerintem jo, én szeretem csinálni.

22/f

2018. jún. 26. 21:34
 3/18 anonim ***** válasza:
34%
Különbözőek vagyunk. Nekem az tetszik, ha csaj csak előjátékban igényel egy kis nyalást.
2018. jún. 26. 21:40
 4/18 anonim ***** válasza:
32%

Nekem nem baj.

Legyen ez a barátod baja! :D

Én meg majd keresek magamnak olyan nőt, aki képes elélvezni 10-15 perc nyalás alatt is.

Vagy mert én tudok annyira jól is nyalni...? :D :D

2018. jún. 26. 21:42
 5/18 anonim ***** válasza:
88%
Egyáltalán nem baj
2018. jún. 26. 21:44
 6/18 anonim ***** válasza:
36%

Azért kell neked 20-25 perc mert béna a pasid. Hidd el, ha olyannal vagy aki iszonyat jó, akkor 10 perc alatt is el tudsz menni ^^

Tudom, mert előző kapcsolataimban el se tudtam menni pedig nagyon élveztem, és a mostani kapcsolatomban 8-10 perc kell hogy elélvezzek nyalás közben :D

2018. jún. 26. 21:48
 7/18 anonim ***** válasza:
Én is szeretem sokáig csinálni :)
2018. jún. 26. 21:51
 8/18 anonim ***** válasza:
Nagyon nem baj. Én szeretek nagyon sokáig hosszan nyalni és ujjazni amíg a csaj el nem jut a csúcsra. 19F
2018. jún. 26. 21:54
 9/18 anonim ***** válasza:

Ez kétélű fegyver. Egyrészt én is imádok nyalni, tehát ez a 20-25 perc teljesen oké, főleg, ha egy második is van, az a 40-50 perc már úgy kezdi kielégíteni a nyalásmániámat pár órára. Vannak páran akik hozzám hasonlítanak ebben.

Másrészt viszont veled nem lesz olyan "quickie" amikor te is elélvezel, minden egyes alkalommal meg kell adni a módját, márpedig van amikor az ember gyorsan le szeretné rendezni. Persze mondhatod azt is, hogy nem kell mindig az orgazmus. A quickie erre jó példa, amikor csak egy pár perces menet van. Ha nedves vagy akkor már mehet is be, pár perc és aztán mindenki megy a dolgára. Izgalmas tud lenni egy ilyen orgazmus nélkül is.

Annak ellenére, hogy neked kell ennyi idő ugyanúgy illendő téged is kielégítenie a partnerednek. Nem gond ha valaki nem bírja ilyen sokáig, van a pasiknak keze, nyelve is.

Egyébként az aki pár perc alatt el tud élvezni elég ritka. A 10-20 perc teljesen átlagos. Meg ugye nektek nagyon fontos az előjáték és ebbe a 20 percbe azt is bele kell számolni.

Szóval teljesen rendben vagy, csak olyan pasit válassz, aki nem csak beteszi, reszel fél percig aztán a fal felé fordul, hanem törődik veled is.

2018. jún. 26. 21:56
 10/18 anonim ***** válasza:

Nem baj az jó!

Na és a szexben mármint nem a nyalástól mennyi idő mire orgazmusod lesz?

2018. jún. 26. 22:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!