Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk/férfiak! Tőletek kérdezem. Az baj, ha sokáig kell engem odalent kényeztetni?
Van akinek jo, van akinek nem. Szerintem jo, én szeretem csinálni.
22/f
Nekem nem baj.
Legyen ez a barátod baja! :D
Én meg majd keresek magamnak olyan nőt, aki képes elélvezni 10-15 perc nyalás alatt is.
Vagy mert én tudok annyira jól is nyalni...? :D :D
Azért kell neked 20-25 perc mert béna a pasid. Hidd el, ha olyannal vagy aki iszonyat jó, akkor 10 perc alatt is el tudsz menni ^^
Tudom, mert előző kapcsolataimban el se tudtam menni pedig nagyon élveztem, és a mostani kapcsolatomban 8-10 perc kell hogy elélvezzek nyalás közben :D
Ez kétélű fegyver. Egyrészt én is imádok nyalni, tehát ez a 20-25 perc teljesen oké, főleg, ha egy második is van, az a 40-50 perc már úgy kezdi kielégíteni a nyalásmániámat pár órára. Vannak páran akik hozzám hasonlítanak ebben.
Másrészt viszont veled nem lesz olyan "quickie" amikor te is elélvezel, minden egyes alkalommal meg kell adni a módját, márpedig van amikor az ember gyorsan le szeretné rendezni. Persze mondhatod azt is, hogy nem kell mindig az orgazmus. A quickie erre jó példa, amikor csak egy pár perces menet van. Ha nedves vagy akkor már mehet is be, pár perc és aztán mindenki megy a dolgára. Izgalmas tud lenni egy ilyen orgazmus nélkül is.
Annak ellenére, hogy neked kell ennyi idő ugyanúgy illendő téged is kielégítenie a partnerednek. Nem gond ha valaki nem bírja ilyen sokáig, van a pasiknak keze, nyelve is.
Egyébként az aki pár perc alatt el tud élvezni elég ritka. A 10-20 perc teljesen átlagos. Meg ugye nektek nagyon fontos az előjáték és ebbe a 20 percbe azt is bele kell számolni.
Szóval teljesen rendben vagy, csak olyan pasit válassz, aki nem csak beteszi, reszel fél percig aztán a fal felé fordul, hanem törődik veled is.
Nem baj az jó!
Na és a szexben mármint nem a nyalástól mennyi idő mire orgazmusod lesz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!