Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk/férfiak! Tőletek kérdezem. Az baj, ha sokáig kell engem odalent kényeztetni?
Figyelt kérdés
Minimum 20-25 percig kell nyalni,hogy orgazmusom legyen. Csomó lánytól hallottam, hogy 5-10 perc alatt elmennek, és a barátom is sokszor panaszkodik,hogy már fáj a nyelve meg abbahagyná, mert nem bírja. Másfelől meg azt hallom,hogy sok pasi szereti csinálni akár egy órán keresztül is. Most akkor jó az,hogy ilyen sokáig bírom vagy rossz?2018. jún. 26. 21:29
11/18 A kérdező kommentje:
Utolsó! Fogalmam sincs nem szoktam aktus alatt elmenni :( az a baj, hogy a pasim mindig előbb "végez" kiverni,vagy elvárja, hogy kézzel/szájjal fejezzem be neki ( azért írom,hogy elvárja,mert egyszer nem akartam és meg is sértődött 2 napig nem beszéltünk) viszont én meg úgy maradok. Pedig lenne orgazmusom, mert érzem,hogy nem sok kell,csak ő hamarabb elelvez, kiveszi, elvárja, hogy rendezzem le és csókolom. Pedig már beszéltünk a dologról,de semmi. Néha már sirhatnékom van szex után, mert úgy érzem gyakorlatilag semmit nem kaptam. Jó volt, szép volt, de értitek...
2018. jún. 26. 22:26
12/18 A kérdező kommentje:
*kiveszi
2018. jún. 26. 22:27
13/18 anonim válasza:
Baj hát. Már bocsi de kinek van ennyi ideje felesleges lefetyelésre mikor 12 óra a napi munkaidő. Ha a barátnőm lennél gyors menetekkel be kéne érned cserébe sok pénzt kapnál hogy ne reklamálj
14/18 anonim válasza:
A párom is 30 perc. 2 eset :Lehet. Vagy nem jól nyal a barátod. Vagy: neked ennyi kell.
15/18 anonim válasza:
Én csinálnám többször is,de az első után meghal.
16/18 anonim válasza:
És te ilyen embernek hagyod, hogy beléd rakja? :O
Már sajnálni sem tudlak. Bocs.
17/18 anonim válasza:
Kedves kérdező! Veled nincs semmi baj. Normális, hogy kb 20 perc kell, hogy elélvezz. Lehet, hogy a barátodnak nincs annyi tapasztalata, hogy gyorsan a csúcsra juttasson, agy te neked egyszerűen kell ennyi idő. Én is kb 15-20 perc alatt vagyok meg, pedig nekem a barátom még figyel is rám. Na már most az, hogy a barátod egy hatalmas tuskó az nem az én dolgom, azt nektek kell megoldani. Azt javaslom többet beszéljetek erről és mondd meg neki, hogy ez neked így nem jó. Sok sikert!
18/18 anonim válasza:
Nem számít ez soknak, egyáltalán!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!