Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szerintetek a barátnőm a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek a barátnőm a szájba élvezést, szájba dugást először csak velem csinálta és csak nekem engedte meg?

Figyelt kérdés

Barátnőm 25 éves és mikor legelőször lefeküdtünk és az orális részre került a sor, előtte csak a kezével kényeztetett engem, úgy tűnt mintha nem merne a szájával közeledni, vártam egy hosszabb ideig, hogy magától bekapja-e, de nem tette, sokan egyből a lényegre tértek volna, de ő nem. Végül én tettem bele a szájába, utána a folytatás már magától ment.

Másik alkalommal mikor közel voltam ahhoz, hogy elélvezzek, azt mondta, kicsit megijedve, hogy csak a szájába ne csináljam és még akkor se tettem, hanem a testére élveztem el.

Egy hosszabb időre rá az egyik este mindketten ittunk és emiatt bevadultunk, olyan pozícióba kerültünk, hogy elkezdtem szájba dugni.

Nagyon izgatott a helyzet, de rossz volt a tudat még nekem is elsőre, hogy a visszafogott törékeny személyiségével ezt csinálom.

Engedte és nem tiltakozott ellene, az öklendezést pedig láttam rajta lehet azért, mert nem ment túl mélyre.

Valószínű az alkohol hatása miatt nem volt gátlásos.

Másnap viszont azt mondta, hogy magából soha nem nézte volna ki, hogy olyan is tud lenni, mint amilyen este volt.

Ez volt a legdurvább jelenet, de emellett volt más kevésbé vad is, és ezért nem vagyok biztos benne, hogy a mondatával konkrétan arra gondolt-e, hogy hagyta nekem, hogy ezt tegyem vele.

Egy következő alkalommal szájba dugás közben, miközben én irányítottam el is élveztem, az első spriccelés a szájában ment el, és mikor ezt megérezte egyből kivette, a többi pedig testére ment, ezután nem mondott erre már semmit.

Még ekkor se hagyta teljesen, hogy bele élvezzek, miközben már hosszabb ideje tart a kapcsolatunk, és szeret engem.

Sok férfi szeretne szerintem abban a tudatban lenni, hogy csak az ő testnedve volt eddig a barátnője szájában, ezért örülnék, ha ez így lenne.

Előttem már volt pasival, de a reakciói és a leírtak alapján szerintetek is csak velem történt meg ez vele szex közben és csak nekem engedte szájba dugatni is magát?

Azért nem tőle kérdezem, mert félek, ha mégis kiderülne az ellenkezője valami megtörne bennem, mert pont, hogy a szexuális visszafogottsága tetszett meg elsősorban, mikor összejöttünk.

2018. júl. 10. 13:29
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:

Szerintem csinálta már mással is. Különben miért hagyta volna? Amúgy is 25 évesen már jó néhány fiúval lehetett dolga, lehetetlen hogy egyik se akarta volna hogy leszopja...és az is lehetetlen hogy ne hagyta volna nekik. Neked is hagyta pedig nem szereti. Gondolom nem akart elutasítani. De reménykedett benne hogy nem akarod, de ha már akartad akkor blement. Mással is ugyanígy lehetett.

meg gondolom azért nem akarta hogy elélvezz mert már volt rossz tapasztalata ezzel. igencsak rutinos volt a reagálása. Szóval ez van.

2018. júl. 10. 14:47
 12/27 anonim ***** válasza:
100%

Én nem értem, nem beszéltetek erről? Hogy mi az ami tabu és mi az ami nem? Akár szex közben, vagy utána? Most ne haragudj elsőnek magától nem akarta bekapni te meg a szájába adtad (mondjuk ezt hogy??? minden szó nélkül?)

Meg ez is hogy engedte, nem tiltakozott a szájbadugás ellen... és élvezte is hogy mit csinálsz vele? Ha részegen élvezte egy dolog, de józanon is? Józanon hogy kerültetek ebbe a pózba?

Szerintem neked az a lényeg hogy csak neked legyen jó, csóró lány meg hagyja hogy azt csinálj vele amit akarsz addig úgyse nyugszol amíg a szájába nem élvezel...

Én azt ajánlom, hogy ha ciki ha nem, ülj le vele erről beszélgetni, ahelyett hogy kérdezés nélkül beletolod a farkad a szájába meg még bele is vered ha akarja ha nem. Amúgy neked miért jó ez a gondolat? Miért ha megmondaná, hogy volt 2 barátja és mind a 2nek lenyelte, mégis mi törne meg benned, mirefel? Ez neked valami beteges fétis? Normális férfi felfogja, hogy a partnerének voltak exei is, és bizony azokkal sem mákot számolt a szabad idejében...

2018. júl. 10. 15:02
 13/27 anonim ***** válasza:
89%

szerintem eddig az ex pasik mind megkérdezték tőle, hogy hol a határ és a csaj kérésére egyik sem csinálta, nem erőltette.

Valszeg te vagy az első aki egyszerűen csinálta anélkül, hogy ténylegesen "engedélyt" kaptál volna vagy átbeszélted volna, gondolom neked tök természetes, hogy a csajnak le kell nyelni, míg másoknál ez nem természetes, főleg ha a csaj nem akarja.

Nálad ezt elviselte, mert gondolom nem akart prűd lenni, meg persze amikor már a pasi a szádba spriccel, akkor elég nehéz szólni, hogy talán mégse...

de megnyugtatlak, valszeg te voltál az első neki aki a szájába élvezett, szóval megmaradhat az egód.

2018. júl. 10. 15:04
 14/27 anonim ***** válasza:
100%
Tuti hogy nem csak veled volt ilyen. A barátnőd már rég be lett szennyezve, más spermája csordogált a szájában, arcán, mellén, stb... törődj bele, vagy hagyd ott, aztán keress egy 15 évest.
2018. júl. 10. 15:07
 15/27 anonim ***** válasza:
Hát gondold már át logikusan! Ha te megtehetted vele, akkor más is. Egy olyan lány aki nem próbált még az máshogy viszonyul, annak tologathatod a farkad nem fogja leszopni. Vagy megkér hogy bocsi ezt nem, vagy még meg is pofoz, vagy röhög, vagy megrökönyödik. De biztos hogy nem válallja be
2018. júl. 10. 15:11
 16/27 anonim ***** válasza:
25%
gondolkozzatok már logikusan. előbb utóbb megteszi valakinek a csaj. szerintem simán lehet hogy a kérdező volt az első. végre egy határozott férfi aki nem versben mondta el könnyes szemmel hogy sz.pja már le a nő, hanem a tettek mezejére lépett. ilyenkor egy nő általában megteszi amit kell, még ha előtte nem csinálta soha, akkoris.
2018. júl. 10. 15:13
 17/27 anonim ***** válasza:

tizenhatos ezt te sem gondolod komolyan.

Én pl egy tök visszafogott türelmes nyugodt szerény önbizalomhiányos srác vagyok, de még én is eddig az összes barátnőmnél elértem hogy leszopjon, pedig volt olyan aki nem szerette volna. Ha megkértem, vállalták. Persze majd másnak nemet mondtak volna ugyan...:D

2018. júl. 10. 15:20
 18/27 anonim ***** válasza:
17 - nem értem miért kell ezt megkérdezni...
2018. júl. 10. 15:23
 19/27 anonim ***** válasza:
17-es, remélem majd egyszer valaki kérdezés nélkül arcon fog hugyozni, sz--rni... na majd akkor rájössz, miért kell megkérdezni
2018. júl. 10. 15:28
 20/27 anonim ***** válasza:
Vagyis 18-as, bocsi!
2018. júl. 10. 15:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!