Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak Mit gondoltok erről? Milyen okból csinálta?
Videó hivásoztam egy férfival..
Ő is és én is pizsamában voltunk..kb a beszélgetés felénél rátértünk erre a témára hogy ki miben alszik..mondta hogy szeretné látni a melleimet..de én még nem akartam..erre ő megkérdezte hogy szeretném e ha ő kiverné..mondtam igen..elkezdte fogdosni a farkát,markolászni,közben folyamatosan a kamerán keresztül engem nézett..Aztán a kamerát a farkához fordította,és kb 3 perc alatt elélvezett..
Ez az egész kiverés neki is jólesett,vagy felizgult rám és azért verte ki?
Nincs elő, épeszű nő, akinek ez bejönne.
Mellesleg ez a pasik mániája, hogy kamera előtt verik ki
Vajon miért gondolják azt egyesek, hogy kizárt akinek ez bejönne? Nem egy lánynak mutattam meg én is és tetszett nekik. Hallottam őket, volt minimum mikrofonjuk. Nem kamu. A net teli van olyan videókkal, hogy omegle-n, chatrandom-on vagy chatalternative-on csinálják lányok is. És ha a szöveget olvassátok könnyen kiderül, hogy közel sem minden esetben egy videó van lejátszva. Nem beszélve arról, hogy ha türelmesek vagytok magatok is találhattok ilyen oldalakon akár magyar lányokat is ( kamerával ) aki benne van. Türelem és szerencse kérdése, semmi más. ( Meg persze valamilyen szinten egy jól kinéző farok sem árt. )
Szvsz nem értem, hogy mi ebben olyan lehetetlen:D
Kedves 2.!
Képzeld el, vannak ilyen nők is. Már 2-3eve csinalom ezt és hasonlokat és nagyon szeretem! Szeretek szexchatalni, camozni, nézni egy pasit ahogy masztizik,vagy éppen én masztizom és ő néz, vagy együtt masztizunk. Mindig mással. És igen, van ilyen. Popsiba is szeretem, és általában minden nap masztizok, mert nekem az esik jól. Aki nem hisz nekem,az így járt ez van .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!