Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Férfiak Mit gondoltok erről?...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak Mit gondoltok erről? Milyen okból csinálta?

Figyelt kérdés

Videó hivásoztam egy férfival..

Ő is és én is pizsamában voltunk..kb a beszélgetés felénél rátértünk erre a témára hogy ki miben alszik..mondta hogy szeretné látni a melleimet..de én még nem akartam..erre ő megkérdezte hogy szeretném e ha ő kiverné..mondtam igen..elkezdte fogdosni a farkát,markolászni,közben folyamatosan a kamerán keresztül engem nézett..Aztán a kamerát a farkához fordította,és kb 3 perc alatt elélvezett..

Ez az egész kiverés neki is jólesett,vagy felizgult rám és azért verte ki?

2018. jún. 9. 18:39
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem mindkettő!
2018. jún. 9. 18:40
 2/10 anonim ***** válasza:
35%
Nem hiszem el, hogy van olyan nő akinek ez bejön. Férfi vagy és reklámozni akarod a dolgot!
2018. jún. 9. 18:45
 3/10 anonim ***** válasza:
94%
Te nem izgultál fel? Nem szereted nézni ha a pasi kiveri?
2018. jún. 9. 18:51
 4/10 anonim ***** válasza:
48%

Nincs elő, épeszű nő, akinek ez bejönne.

Mellesleg ez a pasik mániája, hogy kamera előtt verik ki

2018. jún. 9. 19:00
 5/10 anonim ***** válasza:
60%
Kizárt hogy jól esett volna neki. Csak a Te kedvedért csinalta, hogy szépeket almodj.
2018. jún. 9. 19:06
 6/10 anonim ***** válasza:
21%

Vajon miért gondolják azt egyesek, hogy kizárt akinek ez bejönne? Nem egy lánynak mutattam meg én is és tetszett nekik. Hallottam őket, volt minimum mikrofonjuk. Nem kamu. A net teli van olyan videókkal, hogy omegle-n, chatrandom-on vagy chatalternative-on csinálják lányok is. És ha a szöveget olvassátok könnyen kiderül, hogy közel sem minden esetben egy videó van lejátszva. Nem beszélve arról, hogy ha türelmesek vagytok magatok is találhattok ilyen oldalakon akár magyar lányokat is ( kamerával ) aki benne van. Türelem és szerencse kérdése, semmi más. ( Meg persze valamilyen szinten egy jól kinéző farok sem árt. )

Szvsz nem értem, hogy mi ebben olyan lehetetlen:D

2018. jún. 9. 19:14
 7/10 anonim ***** válasza:
Felizgult rád és jólesett neki a kiverés.
2018. jún. 9. 19:16
 8/10 anonim ***** válasza:
84%
én is néztem már, hogy kiveri egy pasi. és tetszett. van ilyen, kedves hitetlenek. 27nő
2018. jún. 9. 19:31
 9/10 anonim ***** válasza:
72%

Kedves 2.!

Képzeld el, vannak ilyen nők is. Már 2-3eve csinalom ezt és hasonlokat és nagyon szeretem! Szeretek szexchatalni, camozni, nézni egy pasit ahogy masztizik,vagy éppen én masztizom és ő néz, vagy együtt masztizunk. Mindig mással. És igen, van ilyen. Popsiba is szeretem, és általában minden nap masztizok, mert nekem az esik jól. Aki nem hisz nekem,az így járt ez van .

2018. jún. 9. 20:28
 10/10 anonim ***** válasza:
A nőm imádja nézni, amikor épp nem lehetünk együtt. De csak engem, idegent nem, még masztizáshoz sem; hidegen hagyja. (Megkérdeztem, ezt mondta. Masztihoz behatolásos, hagyományos szexet néz.)
2018. jún. 10. 09:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!