Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, van köztetek olyan, aki engedi a hajra élvezést?
Ha amúgy is hajmosás lenne betervezve aznapra, akkor legyen, ha erre vágyik.
Nálunk mondjuk volt véletlen hajra élvezés (véletlenül ellőtt odáig), de hajmosás után közvetlenül. Vizes hajban mókás keresni a cuccot. :)
Nem mert megalázó
Se arcra élvezes az meg megalázóbb
Semmi kedvem nem lenne hajmosassal szenvedni míg kijön belőle
Én sem kenem be a férfi fejet vagy hajat saját nedvemmel úgy hogy ra ülök
Nalam ezek ki vannak zárva
Ne alazzon így meg egy férfi se
Ne is uralkodjon így felettem hogy ramelvez mert ezzel csak a dominanciáját akarja kifejezni felettem, azt meg nem hagyom nem vagyok az alavetettje gy férfinak sem
Köszi lányok a válaszokat.
Őszintén meglepődtem az eddigieken :) Nem sok lánnyal volt dolgom, de mindig furán néztek rám, ha ilyet kértem...
Lehet rossz körökben forgok :)
volt barátnőm,aki engedte nem tartotta sose megalázónak!!!
volt,aki magától ajánlotta fel: mehet bárhova!
volt,aki izgatott vele,beletekerte,játszott vele,de kérte,ne menjen bele ill. szavakban "kérte" - de megbeszéltük,h ez csak a játék része.
van aki becsomagolja a farkam, aztán köré tekeri a haját, és így vizuálisan legalább olyan ,mintha benne élveznék el..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!