Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok, van köztetek olyan,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, van köztetek olyan, aki engedi a hajra élvezést?

Figyelt kérdés
Esetleg azt, hogy a hajad a pénisze köré csavarod, és úgy vered ki neki (akár úgy, hogy nem a hajadra élvez a végén)?

2018. ápr. 30. 14:23
 1/10 anonim ***** válasza:
76%
Ha már ideje lenne a hajmosásnak, akkor belemennék.
2018. ápr. 30. 14:32
 2/10 anonim ***** válasza:
77%
Legfeljebb arcra. De inkább cici vagy has.
2018. ápr. 30. 14:36
 3/10 anonim ***** válasza:
76%

Ha amúgy is hajmosás lenne betervezve aznapra, akkor legyen, ha erre vágyik.

Nálunk mondjuk volt véletlen hajra élvezés (véletlenül ellőtt odáig), de hajmosás után közvetlenül. Vizes hajban mókás keresni a cuccot. :)

2018. ápr. 30. 14:49
 4/10 anonim ***** válasza:
76%

Nem mert megalázó

Se arcra élvezes az meg megalázóbb

Semmi kedvem nem lenne hajmosassal szenvedni míg kijön belőle

Én sem kenem be a férfi fejet vagy hajat saját nedvemmel úgy hogy ra ülök

Nalam ezek ki vannak zárva

Ne alazzon így meg egy férfi se

Ne is uralkodjon így felettem hogy ramelvez mert ezzel csak a dominanciáját akarja kifejezni felettem, azt meg nem hagyom nem vagyok az alavetettje gy férfinak sem

2018. ápr. 30. 16:08
 5/10 anonim ***** válasza:
82%
sztem ebben semmi rossz sincs, ha élvezné a barátom, csinálja, de mondjuk az a baj, h utána nagyon összeragad a hajam, márt ment rá, de direkt senki nem kérte, hogy ráélvezzen
2018. ápr. 30. 16:18
 6/10 A kérdező kommentje:

Köszi lányok a válaszokat.

Őszintén meglepődtem az eddigieken :) Nem sok lánnyal volt dolgom, de mindig furán néztek rám, ha ilyet kértem...

Lehet rossz körökben forgok :)

2018. ápr. 30. 18:01
 7/10 anonim ***** válasza:
83%
Párom simán benne van. Hajmosás előtt elém térdel, profin leszop, és a végén a fejére élvezek. Aztán a hajában megtörlöm. És bár tudom, hogy úgy hangzik, semmi alázó szándék nincs bennem, és ezt akkor szerintem érti is a viselkedésemen.
2018. máj. 1. 11:33
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Van olyan partnerem aki a hajam a farkára csavarva elvez el...
2020. júl. 8. 23:18
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
aha engedem 19L
2021. jan. 14. 20:15
 10/10 anonim ***** válasza:
100%

volt barátnőm,aki engedte nem tartotta sose megalázónak!!!

volt,aki magától ajánlotta fel: mehet bárhova!

volt,aki izgatott vele,beletekerte,játszott vele,de kérte,ne menjen bele ill. szavakban "kérte" - de megbeszéltük,h ez csak a játék része.

van aki becsomagolja a farkam, aztán köré tekeri a haját, és így vizuálisan legalább olyan ,mintha benne élveznék el..

2021. jan. 15. 18:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!