Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mennyire gyakori (vagy ritka) az olyan férfi, akinek nem megy a szex érzelmek nélkül?
Jelen. :)
Nem volt alkalmim, nekem kellenek az érzelmek, anélkül tök gagyi az egész. Csak szimpla reszelés és nem szeretkezés. :)
4: "Rám-hibáztál". :D Teli van a padlás a barátzónába fulladt próbálkozásoktól/ból. :D
Nálam nem vált be. Mikor nem mertem kimutatni és kiadni az érzéseimet, tehát magam és mások előtt is akaratlanul játszottam a közömböset, akkor az sokkal inkább hatott a lányokra. Ez nem szándékos csábítási taktika volt, hanem csak gyerekes és igazából gyáva viselkedés.
A legtöbb nőt az elérhetetlen izgatja a legjobban. Minél inkább azt érezték, hogy nem tudtak elérni, annál inkább érezték a ragaszkodást és annál inkább "szerettek". Idézőjel, mert ez nem az.
Aztán hatalmas szünet és megváltoztam. Elkezdtem felvállalni, a legfontosabb, hogy magam előtt, hogy én érzelmes vagyok. De ez már senkinek nem kell. Még annak se, aki régen meg volt értem őrülve. Nem arra kell gondolni, hogy én most olyan nyálas, meg finomkodó lennék. Hanem csak képes vagyok őszintén beszélni, ha úgy van. Illetve gyakorlatban meg vágynék a gyengédségre, de itt sem valami erőltetett dologról beszélek. Ez tényleg mondom, hogy senkinek nem kell a mai világban
Nekem mondjuk kellene, de ez nem túl releváns, mert nem vagyok egészséges psziché, és elég nehéz bánni velem (logikus, hogy az el nem fogadottság szeretetéhessé teszi az embert), szóval valószínűleg kívül esek a legtöbb férfi értelmezési tartományán. Azt nem tudom, hogy a többi nőre mi a jellemző.
Mindenesetre köszönöm a válaszokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!