Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek is rosszul esne, ha ilyen ritka lenne a szex?
Nem tudom, én még egy jó tizessel fiatalabb vagyok, de megőrülök érte minden nap...
A nagyobb gond az, hogy nincs kivel, így nálam ez még ritkább :D
60 fölött is inkább mindennapos volt, de teljesen jogos az elvárásod (F).
Gondolom, nem lehet vele beszélni erről, pedig megkérdezhetnéd, hogy ő milyen megoldást javasol neked?
Szeretője van.
Kifejtem miért mondom. Én veled egyidős vagyok, pasim 53, a felesége 46. Otthon az asszony nem érti, miért nincs szex. De azt lehet korra fogni, fáradságra, stb. Ezt leszámítva elvannak egymással.
Mi meg általában heti 2-3 alkalommal istenieket szexelünk. Egy 50-es pasi ilyen szempontból egyáltalán nem öreg. De lehet csak én vagyok szerencsés, kifogtam a jót. Évek óta tart ez így.
Kozel sem biztos hogy felre lep.
Nalunk regen napi 3 alkalom is volt, most meg a 2 kezemen meg tudom szamolni hany alkalom volt egesz evben. Mindez még 30as eveink elejen. Es nem jarok felre, es 100% hogy a parom sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!