Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párok, akiknél ritka a szex. Nálatok miért, és mennyire ritka?
Hát én is itt lennék. Régóta nem vagyok otthon, messze dolgozom évek óta a családtól. Amikor hetente hazajártam hétvégére, néha volt szex, néha nem. sokszor hónapokig nem. Előtte, mikor együtt voltunk, akkor is megesett, hogy hetekig nem nyúltunk egymáshoz. Bár én sokszor kezdeményeztem. Most külföldön dolgozom, az elmúlt 1 évben 3-szor voltam otthon (legutóbb épp múlt héten). Az első két alkalommal két hétre 2 szex jutott. Most kicsit megváltozott a helyzet: szinte minden nap szexeltünk és nem is akármilyenek voltak!
Szóval nálunk van is baj, meg nincs is. De mi már öregebbek vagyunk nálatok. És megvan a még szerelem is.
44/F
Nos Én egyik cimbim mondta hogy cimbije aki együtt él a nővel kb 2-3 havonta ha sexelnek,pedig együtt is laktak(amíg szét nem mentek).
Nos lehet itt a másikkal szakítani,de akkor mond meg hogy miért! Basszus ne már hogy ennyire bénák legyenek az emberek hogy ne tudjanak semmitse megbeszélni!Meg a sex két emberen múlik!Ha nincs mindketten ugyanolyan hibásak vagytok!!!Milyen párod van?Nem tudod felizgatni?Nem biztos hogy az ő hibája!Csak hogy legyen egy kis fekete leves is.
HA meg a szerelem elmúlt akkor valójában nem is voltál szerelmes! Picit gondold át az életed!Lehet veled van a baj!De lehet hogy nem ,de egy biztos te is részese vagy ugyanúgy,tegyél érte hogy jobb legyen!
6: akkor az első évben miért volt szinte minden nap szex, akár 3-4 alkalommal is? És azóta miért nincs? Gondolod, nem próbáltam megbeszélni ezt? Ha szakítanék, akkor nem csak úgy hip-hop a semmiből történne a dolog, elégszer rágtuk már át magunkat ezen. Régen fel tudtam izgatni már azzal, hogy megjelentem az ajtóban. Ha belekezdünk, most is fel tudom, ezzel nincs gond. Ha már elkezdjük, megy a dolog, jó is, csak ne kéne ennyit szenvedni azzal, hogy legyen végre... Visszautasítást se kaptam soha, én többször utasítottam őt el még anno, mikor minden nap rámmászott. De mivel én is egyre ritkábban kezdeményeztem, mert már untam, hogy nekem kell, így nem kellett visszautasítania sem.
7: ha megteszi, nagyon ügyesen csinálja. De szinte folyamatosan beszélünk egy nap, ő is tud írni a munkahelyén, és én is neki akár suliból, akár itthonról, telefonról. Régebben sms-eztünk folyamatosan, mostmár WhatsApp-on vagy Messengeren üzengetünk. Igazából még azt is tudjuk, mikor eszik a másik, vagy mikor ül buszon, stb. A kommunikációval sosem volt baj. Azt is tudom, melyik nap mettől meddig dolgozik, mikor indul el otthonról, hánykor kel, melyik busszal jár, stb. Szóval sokszor még túl sok is az info, amit tudunk egymásról. Így ha ebbe még bele tud rakni egy megcsalást, akkor egészségére. De mivel most hogy kezdi érezni, hogy bajok vannak, és már kezd elegem lenni ebből, látszik rajta, hogy teper, mint a kutya. Szebbnél szebbeket ír, hogy így szeret, meg úgy. Ő tényleg mindig sokkal jobban szeretett engem, ebben biztos vagyok, és ő még most is szeret, ez azért látszik egy emberen. Ennyire nem jó színész. Régebben én is gondoltam a megcsalásra, de mára már teljesen kizártam, és eljutottam oda, hogy ha mégis megcsal, az is hidegen hagyna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!