Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párok, akiknél ritka a szex. Nálatok miért, és mennyire ritka?
Nem azért de egy megcsalás simán belefér abba hogy te tudsz arról hogy mikor mit csinál :) Ez csak kommunikáció,nem vagy ott! naiv vagy még pasik terén! :)
Most szenvedsz ,minek vagy vele együtt?Félsz egyedül maradni?Ha nem megy,akkor ne erőltesd és vess véget az egésznek!
Tényleg naív vagy még pasik terén :)
Én simán chatelnék veled miközben egy csaj éppen lecummant! :) Semmi sem elképzelhetetlen!Van aki nagyon jól csinálja!Valaki meg nem és lebukik!
Én simán odaadnám egy havernak a gps-es telót hogy írogasson róla hülyeségeket miközben mással kavarok! :)
Meg minden pasinak a nevében:Olyan alkalom nincs mikor nem akarunk kefélni vagy cumiztatni!!! :) Ha nem nyúlt hozzád a pasi akkor Veled van baja,vagy más elégíti ki.ÉS más verzió szerintem nincs...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!