Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Segítség, beégtem. Néha...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Segítség, beégtem. Néha szoktam erényövet hordani. Szerintetek észrevette?

Figyelt kérdés
Szóval még régebben vettem egy erényövet, mert izgat. Fel szoktam venni pár órára, és van hogy úgy megyek el valahova. 2 napja átjött hozzám egy lány ismerősöm akivel szoktunk néha találkozni. Amikor írta hogy jön felraktam magamra az övet. Youtube-on videókat néztünk, hülyéskedtünk, jól elvoltunk. Elkezdtünk vitázni valamin, de csak úgy poénból, szokott ilyen lenni. És odacsapott a kézfeje külső részével :D Hát igen .. koppant az öv, meg a lakat. Szerintem biztosan észrevette hogy valami fura. De vajon tudhatja mi az? Reggel írt hogy este van-e kedvem találkozni, de nem merek :D 26/F
2018. júl. 3. 10:16
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező! Mi lett a story vége? Együtt vagytok, szakitottatok. Eltűnt a kulcsokkal? Kíváncsiak lennénk !
2019. okt. 1. 17:49
 22/23 anonim ***** válasza:
Engem is nagyon érdekelne, hogy mi lett a vége a storynak???
2020. aug. 15. 21:13
 23/23 anonim ***** válasza:
Még nem kaptunk választ !
2020. nov. 22. 00:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!