Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Segítség, beégtem. Néha...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Segítség, beégtem. Néha szoktam erényövet hordani. Szerintetek észrevette?

Figyelt kérdés
Szóval még régebben vettem egy erényövet, mert izgat. Fel szoktam venni pár órára, és van hogy úgy megyek el valahova. 2 napja átjött hozzám egy lány ismerősöm akivel szoktunk néha találkozni. Amikor írta hogy jön felraktam magamra az övet. Youtube-on videókat néztünk, hülyéskedtünk, jól elvoltunk. Elkezdtünk vitázni valamin, de csak úgy poénból, szokott ilyen lenni. És odacsapott a kézfeje külső részével :D Hát igen .. koppant az öv, meg a lakat. Szerintem biztosan észrevette hogy valami fura. De vajon tudhatja mi az? Reggel írt hogy este van-e kedvem találkozni, de nem merek :D 26/F
2018. júl. 3. 10:16
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
27%
Elhánynám magam. És elásnám a kulcsot. Nem vagyok prűd de mi a f___asz.
2018. júl. 3. 12:14
 12/23 anonim ***** válasza:
Álmodj királylány...
2018. júl. 3. 12:35
 13/23 anonim ***** válasza:
100%
Ne légy buta, találkozz vele!
2018. júl. 3. 19:49
 14/23 anonim ***** válasza:
100%
Talalkoztatok? Mirol volt szo? Renelem felvetette, hogy a tovabbiakban vigyazna rad ;-)
2018. júl. 4. 14:08
 15/23 anonim ***** válasza:

#11-es,

ugye tudod, hogy a "Nem vagyok <emberi_tulajdonság>, DE ..." sablonra épülő mondatok általában önellentmondások?

2018. júl. 7. 05:19
 16/23 anonim ***** válasza:
100%

Én a helyedben találkoznék vele mindenképp.

Kb 0 az esélye h rájött mi az.

Azért mondom mert régebben volt h én is hordtam és volt h úgy mentem el szórakozóhelyre. Van olyan csaj aki odanyúl, de általában fogalmuk sincs h mi az ott csak persze csodálkoznak nagyon.

És ha esetleg a legrosszabb eset történik, és szétkürtöli, vagy kiírja facebookra, mi történik? Semmi. Néhány ismerősöd kiröhög majd, meg fújol, mint itt egykét válaszoló. Akik meg barátok azok vagy ignorálják a dolgot vagy elfogadják de nem fognak elítélni miatta. A szexuális perverzió magánügy. Ha kiderül esetleg, vedd lazán.

2018. júl. 9. 23:43
 17/23 anonim ***** válasza:
Önellentmondás,de pl. ez nekem már nem fér bele. A férjem a számba is hugyozhat. De ez akkor is undorító és férfiatlan. Ezért mondom,hogy nem vagyok prűd,de nekem ez valami olyan szinten szánalmas..kisfiúk dugdosság a phöcsüket ketrecben mintha egyáltalán kéne valakinek,nem kell megvédeni,nem veszi el senki amíg alszik..
2018. júl. 10. 01:32
 18/23 anonim ***** válasza:

#17: másnak meg az undorító, nem is kicsit, hogy a férjed a szádba hugyozik... nem is beszélve a higéniáról.

Ez csak egy fém ketrec amit egyesek a farkukra raknak. Nem olyan sokkal extrémebb egy testékszernél vagy mondjuk egy nyakörvnél amit egyesek bdsm játék során viselnek.

Értem h furcsa, szokatlan, de mi benne az undorító? Ha meg nem vagy prűd, akkor fogadd el h van ilyen is. Ha meg nem fogadod el, akkor prűd vagy, ez ennyire egyszerű.

2018. júl. 11. 23:47
 19/23 anonim ***** válasza:
Kérdező: Mi a helyzet? Találkoztál a csajjal?
2018. júl. 12. 23:07
 20/23 anonim ***** válasza:

Ha elveszne még a pótkulcs is, lakatoshoz rohannál vagy a sebészetre?

Esetleg pont a tûzoltók vágnának ku belôle.

2019. aug. 31. 22:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!