Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Segítség, beégtem. Néha szoktam erényövet hordani. Szerintetek észrevette?
#11-es,
ugye tudod, hogy a "Nem vagyok <emberi_tulajdonság>, DE ..." sablonra épülő mondatok általában önellentmondások?
Én a helyedben találkoznék vele mindenképp.
Kb 0 az esélye h rájött mi az.
Azért mondom mert régebben volt h én is hordtam és volt h úgy mentem el szórakozóhelyre. Van olyan csaj aki odanyúl, de általában fogalmuk sincs h mi az ott csak persze csodálkoznak nagyon.
És ha esetleg a legrosszabb eset történik, és szétkürtöli, vagy kiírja facebookra, mi történik? Semmi. Néhány ismerősöd kiröhög majd, meg fújol, mint itt egykét válaszoló. Akik meg barátok azok vagy ignorálják a dolgot vagy elfogadják de nem fognak elítélni miatta. A szexuális perverzió magánügy. Ha kiderül esetleg, vedd lazán.
#17: másnak meg az undorító, nem is kicsit, hogy a férjed a szádba hugyozik... nem is beszélve a higéniáról.
Ez csak egy fém ketrec amit egyesek a farkukra raknak. Nem olyan sokkal extrémebb egy testékszernél vagy mondjuk egy nyakörvnél amit egyesek bdsm játék során viselnek.
Értem h furcsa, szokatlan, de mi benne az undorító? Ha meg nem vagy prűd, akkor fogadd el h van ilyen is. Ha meg nem fogadod el, akkor prűd vagy, ez ennyire egyszerű.
Ha elveszne még a pótkulcs is, lakatoshoz rohannál vagy a sebészetre?
Esetleg pont a tûzoltók vágnának ku belôle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!