Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Erényövet kell viselnem!?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Erényövet kell viselnem!?

Figyelt kérdés
Barátnőm ma bezárt, minimum egy hétig most fent lesz, ilyet még soha nem csináltunk. Legfeljebb egy két órákat, poénból zárt be, de most azt mondta, egy héten belül ne is merjem szóba hozni a levételét...akinek van tapasztalata, hogy lehet átvészelni ezt? ☺️

2018. máj. 28. 23:25
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
95%
Légy jó kisfiú és engedelmeskedj.
2018. máj. 29. 00:16
 2/19 anonim ***** válasza:
81%
Ezt meg kell szokni! A nők irányítanak, a férfiak engedelmeskednek és ez így van jól! Köszönd meg neki!
2018. máj. 29. 05:18
 3/19 anonim ***** válasza:
85%
Ha neked ez jó csináld. De én biztos nem javasolnám ezt senkinek.
2018. máj. 29. 07:01
 4/19 anonim ***** válasza:
85%
Nagy szerencséd van, hogy ilyen barátnőd van! Örülj neki és becsüld meg magad! Én szó nélkül engedelmeskednék neki és hason csúszva csókolgatnám a talpát, amiért egyáltalán foglalkozik velem. Nagyon szerencsés vagy!!!
2018. máj. 29. 10:56
 5/19 anonim ***** válasza:
82%
1hetet simán ki lehet bírni! Ne nyavajogj! Nekem volt már 4hét is egybe. Ha nagyon nem bírsz magaddal,ott a prosztatád,vagy rezegtesd vibrátorral a ketrecet...
2018. máj. 29. 12:44
 6/19 anonim ***** válasza:
86%
Hosszú lesz és fájdalmas.
2018. máj. 29. 15:25
 7/19 anonim ***** válasza:
100%
gémkapocsal kinyitod :D
2018. máj. 29. 20:53
 8/19 anonim ***** válasza:
86%
Hatalmas mázlista vagy ezzel a nővel, becsüld meg jól, mert sokan csak álmodozunk ilyenről! :$
2018. máj. 31. 23:23
 9/19 anonim ***** válasza:
100%

Csak most vettem észre ezt a kérdést látom már elvileg jó néhány napon túl vagy. Gondolom már rájöttél egy két trükkre.

Attól függ milyen erényövbe zártak be, hasznos lehet pl. nehezen felszívódó krém amivel a kidörzsölődést tudod megakadályozni.

Ha nagy a szükség hideg zuhannyal is lehet próbálkozni a kedélyek hűtésére, bár tartós enyhülést nem hoz.

Milyen fajta erényöv?

A barátnődnek egy trükk ha rosszul viselkedsz:

bizsergetős, vagy melegítős síkosítót kenni az erényöv alá. (kevés mentolos fogkrémmel is el lehet érni hasonló hatást)

2018. jún. 2. 15:42
 10/19 A kérdező kommentje:
cb6000s erényövről van szó. tegnap este végül lekerült, de hát mondanom sem kell, már nagyon vártam. első néhány nap volt a legrosszabb... természetesen vissza is került :/ szóval most sem jó :( :( de azért nyilván tetszik a dolog, szóval azért is mentem bele :)
2018. jún. 4. 19:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!