Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Erényövet kell viselnem!?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Erényövet kell viselnem!?

Figyelt kérdés
Barátnőm ma bezárt, minimum egy hétig most fent lesz, ilyet még soha nem csináltunk. Legfeljebb egy két órákat, poénból zárt be, de most azt mondta, egy héten belül ne is merjem szóba hozni a levételét...akinek van tapasztalata, hogy lehet átvészelni ezt? ☺️

2018. máj. 28. 23:25
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%

mázlista vagy! remélem cserébe mindennap órákig kényezteted a barátnődet és bármit megteszel amit kér, cserébe h ilyen szerencsés vagy. sokunknak ez csak egy álom. (de még jobb ha kérnie se kell, én a helyedben megcsinálnék minden házimunkát, minden este finom vacsora várná, ajándékokkal lepném meg és tisztára nyalnám a cipőjét is...)

azért lenne pár kérdésem, mik a tapasztalataid?

azóta lekerült rólad? az alvás milyen benne?

2018. jún. 10. 23:53
 12/19 A kérdező kommentje:

háááát hajnalban nagyon tud állni, vagyis próbálna és olyankor néha fáj is. olyan mintha kb letépné a farkam. nagyon be van zárva ;) hát egyszer volt kinyitva a kérdés kiírása óta, de szerintem ma vagy holnap újra lekerülhet :)

mondjuk az alvás nem könnyű azért benne tényleg, elég sokat forgolódom, mire megtalálok egy kényelmes pozíciót :D de mindig megtalálom :) de igen, szoktam kedveskedni nagyon sokat barátnőmnek, ma is bevásároltam már, ő még nincs itthon, és már készül a vacsi :) remélem kiérdemlem, hogy kieresszen ma estére :D

2018. jún. 12. 17:16
 13/19 anonim ***** válasza:
93%
mi a helyzet? meg tudtad szokni? mennyi időnként veszi le rólad barátnőd? 2 hét sztem az ideális.
2018. júl. 2. 18:59
 14/19 anonim ***** válasza:

#9-es vagyok. Gondolom most már van elég tapasztalatod!

Kérdés ebből a fajta erényövből nem lehet megszökni? A szilikonos után mi kiábrándultunk ebből a műfajból, illetve komolyabbra még nem ruháztunk be.

Hogy vagy a hozzászokás/hozzászoktatás után?

2018. júl. 2. 19:49
 15/19 A kérdező kommentje:
nem rossz típus, nekem bevált, pár hónapja már vettünk ebayről is ilyen kisebb méretű fém cuccokat is. na azokból tényleg semennyire nem lehet kijönni. persze volt ami nem igazán volt jó, de olcsón, tényleg pár dollárért rendeltünk több félét is. szombaton került le az öv, azt mondta, hogy a születésnapomon leveszi, két hét múlva lesz, szóval még jó messze van :/
2019. febr. 5. 14:32
 16/19 A kérdező kommentje:
egyébként az első napok borzalmasak voltak, első hetek is eléggé, aztán egyre kevésbé tűnik fel az öv, nagyon meg lehet szokni, meg tök izgató dolog, nyilván azért is csináljuk :)
2019. febr. 5. 14:43
 17/19 anonim ***** válasza:
Én letépném mint a semmit :D
2019. febr. 6. 17:57
 18/19 anonim ***** válasza:

Hol tartotok ezzel?

Miket vár el a barátnőd tőled?

2019. febr. 8. 16:38
 19/19 anonim ***** válasza:
Legalább foglalkozik veled közben. Cukkol, aláz, vagy hergel valahogy, hogy ne felejtsd el, hogy rajtad van?
2019. febr. 18. 17:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!