Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfi erényövet kedvelő lányok?
Nem. Egyáltalán. Kisebb pénisz, képes valamennyi nem fajdalmas merevedésre, mert van hely számára.
Ezért sokkal izgatóbb egy nagy pénisz erényövben, hogy duzzad a merevedéstől okozzon csak fájdalmat. Hiszen -én élvezetemben-, azért is találták ki, hogy ne csak az aktust, a merevedést is gátolja. Ezt kis pénisszel rendelkezők esetében, maximum a tüskés kiegészítő gyűrűkkel érhető el.
Az én farkam nem túl nagy, az erényöv amit hordok egész rövid. Úgyhogy egyáltalán nem tud benne merevedni, szóval sztem nincs különbség ebből a szempontból, csak akit nagyobb mérettel áldottak meg, annak nagyobb erényöv is kell.
De legalább ez az egy dolog jó a rosszban, hogy mivel kisebb erényöv kell, kevésbé feltünő, tulajdonképpen egyáltalán nem látszik a nadrágon keresztül.
Barátnőm izgalmasnak találja, csak ennyit tudok, a mérettől független sztem, de már gondolkodtam rajta, hogy vajon a méretem miatt vagyok szubmisszív, vagy más az oka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!