Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azokhoz szól a kérdésem akik erényövet viselnek. Folyamatosan rajtatok van vagy csak néha-néha? Egyhuzamban mennyi ideig?
pedig van ilyen, több kérdés is volt már erről a témáról... nekem nincs ilyenem és a páromnak se és megmondom őszintén el nem tudom képzelni hogy zajlik ez. kiváncsi lennék azokra akik felvesznek ilyet.
egyébként meg a középkori, az átverés, legalábbis a történészek szerint.... úgy tudom :)
Nah kezdjük ott h van férfi meg női is .
Tévhit h a középkorban hordtak ilyet a királykisaszonyok hogy biztos a lovagé lehessen először a puncija :)
Manapság egyfajta Bdsm vagy Sub/Dom játék a párok közt .
A fiunak olyan van ami nrm engedi a péniszt merevedni és stimulálni se alap esetben ( rengeteg fajta van ) .
Lányoknál is hasonló a helyzet ottis a stimulálást meg a behatolást tiltja (kivéve análisan )
Hordani valaki maga perverzségéből caak alkalmanként vagy huzamosabb ideig pl 1-hónap , vagy a párod kérésére .
Sokakat izgat ez a kiszolgáltatottság, hogy másik személy dönt az orgazmusa felett .
Igazábol csak az szab határt h tisztígani a nemiszerveket kell időzönönként akkor lekell venni .
Ha érdekel többit priviben tudok mesélni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!