Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Azokhoz szól a kérdésem akik...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azokhoz szól a kérdésem akik erényövet viselnek. Folyamatosan rajtatok van vagy csak néha-néha? Egyhuzamban mennyi ideig?

Figyelt kérdés
2018. febr. 26. 20:31
 1/5 anonim ***** válasza:
48%
Pár évszázaddal elcsúszott ez a kérdés. Jelentettem az adminoknak, hogy tegyék át a kozépkor kategoriába.
2018. febr. 26. 21:08
 2/5 A kérdező kommentje:

pedig van ilyen, több kérdés is volt már erről a témáról... nekem nincs ilyenem és a páromnak se és megmondom őszintén el nem tudom képzelni hogy zajlik ez. kiváncsi lennék azokra akik felvesznek ilyet.

egyébként meg a középkori, az átverés, legalábbis a történészek szerint.... úgy tudom :)

2018. febr. 26. 21:24
 3/5 anonim ***** válasza:
58%
Attol hogy tobben érdeklodnek ez iránt, és feltesznek rola kérdést, még ha most csalodást is okozok, már nem hordanak ilyet. Teljesen már korban volt "divat", ugyan is megvolt a célja. A mai korban teljesen elfogathatatlan a hordása. Attol hogyl átsz pár képet még most is a neten, az csak polgárpukkasztás, semmi más. Valojában nem hord senki. Leszámítva lehet pár szegény terrorizált és eroszakolt not.
2018. febr. 26. 21:27
 4/5 anonim ***** válasza:

Nah kezdjük ott h van férfi meg női is .

Tévhit h a középkorban hordtak ilyet a királykisaszonyok hogy biztos a lovagé lehessen először a puncija :)

Manapság egyfajta Bdsm vagy Sub/Dom játék a párok közt .

A fiunak olyan van ami nrm engedi a péniszt merevedni és stimulálni se alap esetben ( rengeteg fajta van ) .

Lányoknál is hasonló a helyzet ottis a stimulálást meg a behatolást tiltja (kivéve análisan )

Hordani valaki maga perverzségéből caak alkalmanként vagy huzamosabb ideig pl 1-hónap , vagy a párod kérésére .

Sokakat izgat ez a kiszolgáltatottság, hogy másik személy dönt az orgazmusa felett .

Igazábol csak az szab határt h tisztígani a nemiszerveket kell időzönönként akkor lekell venni .

Ha érdekel többit priviben tudok mesélni :)

2018. febr. 28. 15:43
 5/5 anonim ***** válasza:
Nő vagyok, hordanék, pláne kiegészítőkkel, játék részeként. Hordatnék is. Akár huzamosabb ideig is.
2018. márc. 3. 09:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!