Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miert van az ha beszélgetek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miert van az ha beszélgetek innen egy lánnyal, de mar vagy 1 napja folyamatosan, hirtelen elkezdenek nem irni vissza? Az összes kamu lenne? Mar vagy ötödszörre történik ez :/

Figyelt kérdés
2018. jan. 15. 06:53
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Az összes kamu,szerencsés esetben tényleg nőnemű kamu,de általában különböző korú látens homoszexuális szórakozik itt.
2018. jan. 15. 07:05
 2/12 anonim ***** válasza:
Ha neten ismerkedsz szamolni kell ezzel, itt nincsenek megbizhato emberek.
2018. jan. 15. 07:23
 3/12 anonim ***** válasza:
Vagy csak lefárasztottad és elege lett belőled
2018. jan. 15. 09:19
 4/12 anonim ***** válasza:
59%
Mert vagy kamu volt eleve, vagy beleszaladsz a sok kis éretlen csirtribe, akik szeretnek játszadozni, no meg van egy csomó gerinchiányos nőszemély is... nem javaslom, hogy itt keress komolyan.
2018. jan. 15. 09:41
 5/12 anonim ***** válasza:
Mert akikre ráírsz nők, mind férfiak.
2018. jan. 15. 10:09
 6/12 anonim ***** válasza:

Én néha szoktam beszélgetni itt hapsikkal, de amikor az a harmadik mondatuk, hogy:

Szereted ha nyalnak?

Szereted ha keményen megdugják a puncidat?

Úgy megdugnálak, hogy agyrázkodást kapnál!

Szeretsz szopni?

Akkor hagyom őket a francba és nem írok vissza

2018. jan. 15. 11:11
 7/12 anonim ***** válasza:

Lehet én ülök fordítva a lovon, de azért ennek az oldalnak szerintem nem elsődlegesen az a profilja, hogy (szex)partnert keress. :) Én úgy vagyok vele, hogy ha valakivel privát üzenet váltásra kerül sor és ha úgy alakul, hogy oda-vissza van szimpátia akkor esetleg lehet komolyabban folytatni, de sosem ez a célom elsődlegesen. :)

Én általában azért írok privátot a kapcsolat/szex témában, mert vannak olyan dolgok amiket nem akarok leírni nagyon sok ember előtt x) Tech témában is szoktam segíteni amiben járatos vagyok, de ugye az más.

Előttem szóló: Hát igen, nekem is írta már pár lány/nő, hogy nem szaroznak a bunkó pasik, mennek a dickpic-ek, meg ezek az 1 bites proli dumák :D (szánalmasan nevetséges :D)

2018. jan. 15. 12:49
 8/12 anonim ***** válasza:
Gondolom hülyeségeket írsz nekik, amire nem vevők :-P Nekem többen is vannak innen, akikkel évek óta tartom a kapcsolatot ...
2018. jan. 15. 13:09
 9/12 anonim ***** válasza:

Részemről sok indok szokott lenni. Lehet mas céllal van itt, akikkel beszelsz. Leírom a saját peldaimat:

1, túl sok privát miatt már fogalmam sincs, hogy ki írt, mit írt, kinek írtam vissza és kinek nem. Olyan is van, hogy megnyitom, hogy válaszoljak, majd elfelejtem közben.

2, formás a popsid vagy szereted, ha...kérdések után hagyom az embereket, a farok képekről nem is beszelve. Ha szexhez van kedvem szexelek(nem gyk-s srácokkal egyebkent), de nem ilyen üzeneteket olvasgatok

3,Megvárom, hogy van-e konkrétum, amit akar az illető. Tanácsot, segitseget kerni vagy esetleg o akar nekem adni a kérdéseim miatt. Ha csak beszélgetni akar annak nem latom az értelmét, arra ott vannak a barátaim, ha a 2-es pontot szeretné, akkor azt meg mar megvalaszoltam.

Altalaban eppen unaloműzeskent valtok uzenetet, ha nem tudok pl aludni, de max ennyi. Nem is ertem miert kene beszélgessek valakivel innen mondjuk minden nap.

24/N

2018. jan. 15. 14:09
 10/12 anonim ***** válasza:

nagyon egyszerű:

akivel beszélsz az egy kanos srác, aki amint kiveri a farkát, már nem érdekli mi van.

2018. jan. 15. 15:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!