Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Segítség, beégtem. Néha szoktam erényövet hordani. Szerintetek észrevette?
Ez ilyen szűzk.rvás nem?
Jaj, de izgulok, átjön a csaj felteszem, mert izgat a szituáció, meg amúgy is adok egy 1% esélyt hátha észreveszi. UUUUUUUPPPPPPSSSSSZZZZZZZ... lehet hogy észrevette :-SSSS most mit csináljak???
Dude... ha nem akartad volna hogy észrevegye, akkor nem veszed fel, mikor ott van. Használod máskor, mikor nincs esély hogy lebukj. Nem sikerült, vállald a következményeit, ha már erre izgulsz, vagy gondolkodj előtte.
Most meg nem mersz vele találkozni, ez egy másik wtf. Miért nem? Most trollkodsz vagy tényleg ennyire lüke vagy? Ha a csaj ezután is találkozni akar veled, nem tök mindegy, hogy érezte-e vagy sem. Szerinted minden csaj egyből levágja, hogy koppant a lakat, meg a tok, és hogy az tuti egy erényöves bilincs, mert reggel és este is ezzel kel?
A kérdés, hogy akarod-e hogy megtudja vagy sem. Ezt meg ne a gyakoris válaszok alapján döntsd már el. 26 éves vagy és ennyire döntésképtelen?
verd ki tényleg, utána megy majd a racionalitás:
tegyük fel hogy észrevette,ok
1) akkor mit tudsz kezdeni vele, ha el akarja mondani másoknak vagy megzsarol? => találkozni kéne vele mégiscsak
2) ha nem találkozol vele, és úgy terjeszti az jobb?
3) eléggé cudar egy világ az, ha alapból egy lányismerősöd azon kattogna, hogy rendben megzsarolom a gyereket, mert egy submisszív faszi. Btw a szexualitás nem magánügy?
Személyes vélemény, domina lányoknak tökéletes lennél, vagy cuckold férjnek. A kérdés, hogy ezt akarod-e. Ha igen akkor ne rinyálj, mert kbre ott 'aláz' meg a másik, ahol tud, lévén ez a dolog lényege. Ha meg nem, akkor gondolkodj előtte. ezért mondtam hogy szűzk.rvás. Te erre izgulnál legszívesebben ha kiderülne, aztán mindenki tudná rólad, ha már ezen lamentálsz.
Kisfütyike, hát miért félsz a csajoktól?
Ezeket a baromságokat meg hagyd el, semmi értelme.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!