Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez ugye hülyeség? Tapasztalatok?
Figyelt kérdés
Egyik barátnőm azt mondta h ne feküdjek le azzal aki bejön mert kövér és azt állítja hogy nekik kicsi farkuk van2018. jún. 27. 17:56
1/8 anonim válasza:
Hülyeség
Lehet egy kövérnek 18 centis farka
Csak a hájtól 10 centi látszik belőle
24N
2/8 anonim válasza:
Ha van egy pasi akinek 18cm a farka és meghízik akkor a farka összemegy vagy mi? XD
3/8 anonim válasza:
Hülyeség
Tapasztalat, az én párom nem kis darab(sőt), és mégis igen méretes a pénisze +vastag is.
Lehet vannak olyanok akiknek tényleg az, de szerintem nem szabad általánosítani. Azt meg hogy lefekszel-e vele a te döntésed ne másra hallgass :) 21L
4/8 anonim válasza:
He egyszer bejön a pasi (vónzódsz hozzá, kívánod) úgy gondolod fontos a farka mérete?
Egyébként meg baromság amit mondott neked
5/8 anonim válasza:
Barátnődnek mondd meg, hogy ne irigykedjen. Téged legalább van, aki megdugjon.
A farokméret nem attól függ, ki hány kiló, vagy milyen magas.
Optikailag kisebbnek tűnhet, ha az ember kövér, vagy magas, vagy péppé gyúrta magát.
De attól a fax ugyanakkora, mint előtte volt.
6/8 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek:) Nem volt rám semmilyen hatással amit a barátnőm mondott, csak kíváncsi voltam.
2018. jún. 27. 19:05
7/8 anonim válasza:
Hülyeség. Mondjuk az igaz, hogy a háj valamennyit elfed... de azok a cm-ek is használatba kerülnek :D.
8/8 anonim válasza:
Azzal feküdj le, akit kívánsz, ne azzal, akit a barátnőd elég jónak gondol..:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!