Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Telt nővel milyen szexpózok a legjobbak? Milyen tapasztalatok van?
Kérem csak olyan férfiak válaszoljanak aki voltak már telt nővel. Vagy olyan nők aki maguk is azok.
A 200kg os kell a francnak, és egyéb válaszokat mellezzük.
Pl. milyen egy nagyobb fenék látványa kutyapózban? Vagy az ahogyan az ring közben?
Milyen amikor a nő van felül, van olyan intenzív élmény egy karcsúbb nővel?
És a has, nyilván a pózok alatt az "gyűrödik". Ez nem csúnya látvány?
Milyen a nagy mellek látványa?
Ilyesmi tipusra gondolok, és direkt nem írtam kgot, mert az nagyon nem mérvadó szerintem. Milyen a nagy mellek látványa?
Ha attól félsz, hogy csúnya a látvány, miért akarsz telt nővel szexelni?
Más nem áll szóba veled?
Az én barátom nagyon szereti kutya pózban, sokkal hamarabb elélvez abban a pózban mint más helyzetben annyira tetszik neki a fenekem.
Ha lovagló pózban vagyunk akkor általában lovaglás közben a mellem szokta szopkodni, a kettő együtt nagyon jó érzés, nagy melleim vannak.
A has felgyűrve meg szerintem egy teljesen felszínes meglátás. Akinek tetszik a ringó fenék és aki szereti a párját az lovagló pózban is ugyanolyan szépnek látja mint máskor.
21N
volt ilyesmi lánnyal és ennél jóval teltebbel is
kutya póz, misszionárius póz volt amiket általában alkalmaztunk
én szeretem a fenék látványát kutyapózban, izgató
nekem bejön a zsírosabb ha is (persze mértékkel)
Ilyesmi típusú lány vagyok.
Misszionárius, kutyapóz, lovagló, hason fekve, állva stb. Mindenhogy szereti a párom és én is. A melleim és a fenekem olyan szinten felizgatják, hogy a kutyapózban ringó fenekem és a mozgó melleim lovagló pózban egyszerűen megőrjítik. A felgyűrődött hasam nem a legszebb látvány, de látom rajta h szex közben ez a legkevésbé sem zavarja.
20L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!