Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Mitől lehet egy férfi nagyon rossz az ágyban?
tapasztalatlanság
tájékozatlanság
rossz technika
nem kommunikál a partnerével
kicsi pénisz
szűklátókörűség
prűdség
önbizalomhiány
gyorsan elmegy
stb.
1. Ha azt hiszi hogy a pénisz méretétől függ az orgazmusom
2. Ha nem szeret/nem tud nyalni
3. Ha önző, csak az ő élvezete számít
4. Ha besértődik azon hogy nem tudtam elmenni, ahelyett hogy tenne az ellenkezőjéért.
Igen, mindegyik megtörtént már velem.
Mondjuk ha nem tud bánni a farkával,úgy értem,hogy durván csinálja,érzéketlenül,fájdalmat okozva.
Vagy ha önző,csak az érdekli,hogy neki jó legyen,gyakorlatilag maszturbációs eszköznek tekinti a nőt.
Vagy ha unalmas.Tehát nem simogat,nem fogdos,nincs benne szenvedély,csak 1 bizonyos pózban hajlandó szexelni.
Illetve,ha gyorstüzelő,na,az borzasztóan szánalmas és lelombozó.
Olvasd el az én válaszomat (első) és a második válaszolóét. nincs erre helyes válasz. Minden nő más és más.
1.Nekem függ a pénisz mérettől az orgazmus.
2.Utálom a nyalást.
3.egyetértek
4.kisfiúkra jellemző lehet
Az aktuális partnereddel ne félj kommunikálni! Ez a tanácsom.
2.vagyok
Nem csak kisfiúkra jellemző, sajnos akiről beszéltem már egy 29 éves "férfi" volt.
# 7/8 Időpont tegnap 23:54, az a kemény 7 percet kibírod. :D
Nem tudom kire gondolsz amúgy. Ne sajnáld, ha egy férfi besértődik, akkor hagyd. Nem punci kell neked, ugye? Nem leszbi vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!