Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ha egy férfi sokáig nem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy férfi sokáig nem élvezhet el, nem rossz neki? 36/N

Figyelt kérdés

Régebben az akkori barátom mesélt erről, hogy szeretné kipróbálni, de akkor nem mentem bele. Azóta többször is láttam ilyen videókat, hogy a férfiak ki vannak kötve pl. az ágyhoz, és a nő úgy veri a farkukat, de mielőtt elélveznének, abbahagyja, majd miután lenyugodott a srác, újrakezdi. Ugye ő meg nem tudja folytatni magának, csak a levegőt dugja, de el nem tud így élvezni.

Ez nem rossz a férfinek,m hogy nem tud kielégülni, csak izgatva van?

2018. ápr. 2. 16:09
 1/10 anonim ***** válasza:
de rossz...le kell fejni sűrűn
2018. ápr. 2. 16:12
 2/10 anonim ***** válasza:

Ezt csak bizonyos férfiak élvezik, akik erre gerjednek.

Akiknek nincsenek ilyen irányú vágyaik, azok természetesen nem élvezik. Nyilván egy bizonyos mértékig lehet érdekes és izgalmas is, de azért a ló túloldalára sem szabad esni annak, aki egyébként ennek nem híve. Meg aztán nem azzal van a baj, ha picit húzva van a férfi agya elélvezés előtt, hanem ha rendszeresen valakit nem engednek élvezni, tehát nem élvez el együttlét során. Az igen csak vezethet frusztrációhoz, akár erőszakhoz is.

3/10 anonim ***** válasza:
Utána sokkal nagyobb az orgazmusa a férfinak, szóval rossz, de megéri.
 4/10 anonim ***** válasza:
65%
Ahogy nektek nőknek, úgy a pasinak is alhasi fájdalmat okoz ha nem elégülnek ki!
2018. ápr. 2. 16:19
 5/10 anonim ***** válasza:
0%
Az enyémet kiverheted, ha akarod, de a többi részét nem vállalom .
2018. ápr. 2. 16:27
 6/10 anonim ***** válasza:
megduzzadnak a herék és erős fájdalmat okoz
2018. ápr. 2. 16:53
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Ezt ahhoz hasonlítanám, mikor napközben nagyon kívánod a partnered, szinte egész nap ott legyeskedsz körülötte, tapizod, simogatod stb. Majd végre este arra gondolsz h lesz valami, majd ő meg befordul aludni.... és ez így megy napokig....na ez rosszabb mint a kikotozes.
2018. ápr. 2. 16:58
 8/10 anonim ***** válasza:
Én ezt fiuként pont szeretem ha megvonja tőlem az élvezést a csajom . Szerintem izgi , Mert amikor meg elelvezek akkor sokkal jobb :)
2018. ápr. 2. 17:05
 9/10 anonim ***** válasza:
ha hosszu ideig nem sul el a farok az olyan gorcsot okoz amit csak izomlazito inekcioval vagy a farok elsutesevel lehet megszuntetni. ezt hivjak volegeny betegsegnek a szakirodalom is irja. szoval ha nem akarod hogy a párod vonyitson a fájdalomtol szopd ki azt a farkat rendesen vagy nem fogjátok erteni miert van görcsös alhasi fájdalma a bikádnak ami miatt be kell vitetni esetleg korházba..........
2018. ápr. 3. 06:24
 10/10 anonim ***** válasza:

Juj de kipróbálnám *-* Csak a pasim nem engedi -_-*

19/l

2018. ápr. 3. 07:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!