Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Olyant mindig olvasoky hogy a férfi kielégül, elalszik és a nőnek ez rossz. Van ilyen fordítva is? Na nem gyakori esetre gondolok, hanem nagyritkán. Előfordul, hogy a nő elalszik, miután ő kielégült?
Figyelt kérdés
Lány vagyok, de érdekelne...2017. nov. 8. 12:07
1/11 anonim válasza:
Ők a fadarabok, vagy az önelégült r..bancok.
3/11 anonim válasza:
Ez nem önzőség meg bunkóság kérdése, amúgy. Nők körében azért ritka az ilyesmi, mert teljesen más biológiai folyamatok mennek végbe a férfiban és a nőben a szexuális együttlét során. Az orgazmust követően a férfiak arousal-szintje teljesen lecsökken, nekik regenerálódási időre van szükségük, ezért lesznek fáradtabbak, passzívabbak, gyengébbek szex után, mint a nők, akik inkább felpörögnek az orgazmus hatására.
4/11 anonim válasza:
Biztos van ilyen is, de azért az előbbi gyakoribb szerintem. Egyszerűen azért, mert a férfi úgy van összerakva, hogy élvezés után drasztikusan esik az ereje, kedve. Míg a nőt a természet úgy alkotta meg, hogy akár egy vagy több orgazmus után is még élvezi a szexet, egészen addig, amíg a párja el nem megy benne.
5/11 anonim válasza:
Nem tudom azt elképzelni,hogy egy lány szex közben elaludjon amikor dolgoznak rajta.Lehetetlen.
6/11 A kérdező kommentje:
Nem is szex közben gondoltam...
2017. nov. 8. 12:28
7/11 anonim válasza:
En el szoktam aludni egy hatalmas orgazmus utan.
8/11 anonim válasza:
van. de a nőknek nagyon fontos az utójáték is! Kevés pasi tudja - és még kevesebb csinálja!
40/F
9/11 A kérdező kommentje:
Úgy gondoltam, hogy pl. a férfi kielégíti a nőt valamilyen módon, aztán simogatja/összebujnak/fekszenek egymás mellett, aztán elalszik mielőtt még a férfinak is jó lenne.
2017. nov. 8. 12:43
10/11 anonim válasza:
van, én két esetet éltem át:
- a csaj halál fáradt volt már, de nagy unszolásra beleegyezett a szexbe, a felénél bealudt (nem csoda :)
- a páromat nagyon nagyon hosszú ideig kényeztettem, előjáték, petting, orál, játékszerek, minden amit el tudsz képzelni és akkora orgazmusokat élt át, hogy egy idő után feladta és fáradságtól bealudt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!