Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit lehet tenni, ha egy férfi a kudarctól való félelmében, rossz tapasztalatok miatt blokkolja a szexuális vágyat?
Szerintem mondd meg Neki, nincs mitől tartania. Ha eleinte mégsem sikerülne úgy az együttlét, akkor sem utasítod el, segítesz Neki, mert Te tisztában vagy vele, hogy min ment keresztül a múltban, és a múltat segítesz Neki elfelejteni.
Pasi vagyok én is, ez igaz, ha lehúznak bennünket, az negatívan hat ránk. De üzenem Neki, engedje el magát, mert (így látatlanban is) csodálatos barátnője van.
Köszönöm a válaszokat!
3-as: Nem értek a férfiak szexuális igényéhez, szóval, hadd kérdezzek... Szóval, ha merevedése van, úgy gondolom, kíván. Ha kisebb az igénye, akkor hiába merevedése, mégsem akar semmit vagy hogyan van ez?
Mert az biztos, hogy csak hosszabban csókolózunk vagy simogatom a melkasát már áll neki. Én ebből úgy gondolnám, hogy kíván...
4-es: azért tennék egy próbát a szexuálpszichológus előtt. Nem hiszem, hogy az alternatíva az esetében.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!