Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az orális szex lehet rossz/kellemetlen egy férfi számára akkor is, ha elélvez?
Magamból kiindulva:
Rossz "cumi" még nem volt. Előfordult, hogy kevés tapasztalattal rendelkezett a partner. Én nem erőltettem a dolgot, mindenképpen szeretett volna így örömet okozni. Kellemetlennek nem mondanám a dolgot, viszont (nekem) nem volt elég.
"Besegítettem" neki. Instrukciókkal láttam el, hogy nekem mi lenne jó. Kevés ideig voltunk együtt, de 1-2 év után újra találkozásnál megköszönte, hogy kapott egy irányt, ami mentém haladva a párjának maximális örömet okozhat szájjal.
ha elmegyek ha nem, nekem csak akkor rossz élmény ha azt látom a nőn, hogy nem "szívvel" csinálja. akkor viszont nagyon
Hogy értsd. Pl volt olyan, hogy barátnőmnél voltam és dolgozott rajtam , közben ment a tv és egy idő után azt vettem észre, hogy a szeme sarkából a tvt figyeli közben.
Megkértem, hogy hagyja abba és eljöttem. Ez pl egy rossz élmény :)
Mondhatni kölykök voltunk még.
Azóta is jó kapcsolatot ápolunk. Párom is tudja az előzményeket, jóban vannak, gyakran mozognak együtt erre-arra.
Bizonyos dolgai miatt én nem szerettem volna tovább a dolgot, bizonyos dolgaim miatt ugyanígy volt velem. Megbeszéltük, ez van. Majd egy baráti összejövetel során említette a dolgot.
Fura volt, hogy ezt mondta, de örültem, hogy örül a dolognak.
Csak hogy értsd.
Mondhatni ambivalens a kapcsolatunk.
Párként nem megy, barátként nagyon is jók vagyunk.
Lehet kellemetlen, ha fogaz a lány, vagy ha túlzottan nyüstöli az ember farkát... De ettől még el lehet élvezni, ha végül máshogyan csinálja, csak az érzékeny terület ugye tud valamennyire fájni is közben... :) Végeredményben ilyenkor is lehet élvezni a cumit, de nyilván nem úgy, mint egy jól sikerült szopást.
42F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!