Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogy szeretitek? Szopás végén...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy szeretitek? Szopás végén mikor elmegy a pasi, illetve amint elélvez a szájba akkor még kell szopni? Vagy verni esetleg? Vagy ne csináljak semmit?

Figyelt kérdés
idióta kérdés, de ezen gondolkoztam éshát nem jutottam döntésre hogy kell-e olyankor cinálni valamit, vagy ne.

2015. nov. 5. 00:03
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
100%
nem idióta kérdés mert van aki ugy akarja hogy egyből abbahagyd mert fáj neki van aki azt szereti ha folytatod ugyanugy én pl azt szeretem ha egy kicsit még lassabb tempóban folytatják
2015. nov. 5. 00:06
 2/21 anonim ***** válasza:
42%

Sztem ne cinálj akkor mar szemmitsze

Csak nézz hálás bociszemekkel

2015. nov. 5. 00:10
 3/21 anonim ***** válasza:
100%
Semmiképp ne szívd már, de a nyelveddel finoman még játszhatsz vele, én úgy szeretem.
2015. nov. 5. 00:10
 4/21 anonim ***** válasza:
73%
Ha nekem csinálod, akkor ne tarts szünetet legalább 3 orgazmusig.
2015. nov. 5. 00:11
 5/21 anonim ***** válasza:
100%
elélvezés után jóval érzékenyebb szóval csak óvatosan, de egy finom kényeztetés az jöhet sőt az esik szerintem a legjobban, de ilyenkor tényleg csak finoman, nyelvvel játszadozni, én ezt ajánlom. és abszolút nem hülye kérdés mert sok csaj elrontja :D
2015. nov. 5. 00:18
 6/21 A kérdező kommentje:
mármint én most nem utána gondoltam mitán elment, hanem közbe mikor még élvez el!:)
2015. nov. 5. 00:19
 7/21 anonim ***** válasza:
98%
Az én párom úgy szereti, és úgyis szoktam hogy mikor elmegy még vagy 2-3x mélyebben, lágyabban bekapom:)
2015. nov. 5. 00:23
 8/21 anonim ***** válasza:
78%
élvezés közbe csak lassíts a tempón, és talán vigyél bele több nyelvet.
2015. nov. 5. 00:25
 9/21 A kérdező kommentje:
ahhaa , és miközbe elmegy hogy jobb? ha szájjal csinálom lágyan, vagy ha kézzel is óvatosan?:)
2015. nov. 5. 00:27
 10/21 anonim ***** válasza:
93%
Utána szopd még egy kicsit olyankor nagyon érzékeny és jó érzés, jönni fog még egy kevés sperma azt nyeld le.
2015. nov. 5. 00:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!