Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogy szeretitek? Szopás végén...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy szeretitek? Szopás végén mikor elmegy a pasi, illetve amint elélvez a szájba akkor még kell szopni? Vagy verni esetleg? Vagy ne csináljak semmit?

Figyelt kérdés
idióta kérdés, de ezen gondolkoztam éshát nem jutottam döntésre hogy kell-e olyankor cinálni valamit, vagy ne.

2015. nov. 5. 00:03
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%

Főleg szájjal, de abba ne hagyd még van egy két percig!

33F

2015. nov. 5. 07:28
 12/21 anonim ***** válasza:
100%
Mikozben lovel a szadba nyitott szajjal elvezd :) es nezz a pasira
2015. nov. 5. 08:14
 13/21 anonim ***** válasza:
82%

Csinálj úgy mintha élveznéd hogy beleélvez a szádba. Játszd el neki hogy akarod a spermát nyelni!

Elvesz feleségül! :D

2015. nov. 5. 08:35
 14/21 anonim ***** válasza:
75%
Én úgy szeretném, ha közben nagyokat sóhajtanál, nyögnél. Kézzel is ráznád a tövénél és szívnád is, olyan látszatot keltve, hogy megőrülsz egy kis spermáért, hogy akarod, hogy ki akarod szívni az utolsó cseppig. Amikor pedig éreznéd az első lövést, akkor pedig levennéd torokra ahogy csak bírod és úgy mozgatnád a fejed rajta. Aztán levezetésnek egy kis "mmmmmmm" hang, kézzel picit verni, aztán be-be kapni, megszopkodni, mondani, hogy imádom. Aztán adnál egy nagy nyelves csókot. 32F
2015. nov. 5. 09:16
 15/21 anonim ***** válasza:
85%
Írj
2015. nov. 5. 10:31
 16/21 anonim válasza:
100%
en imadok szopni es akiknek eddig csinaltam beleelvezes utan is fojtattam nem panaszkodtak")19l
2015. nov. 7. 11:46
 17/21 anonim ***** válasza:
85%
A legjobb amikor ugy leszopnak hogy a homlokom befele Horpad a vákukm szivástól Mondjuk fenomenális!
2015. nov. 7. 18:17
 18/21 anonim ***** válasza:
100%
Csak a herét ne piszkáld, mert az érzékeny :D Valaki facsarja a zacsikat, mert azt hiszi attól jobb.
2015. nov. 15. 15:29
 19/21 anonim ***** válasza:
93%
Volt egy barátnőm, ő mindig nyelte is de nem hagyta abba és végén annyira érzékeny volt, hogy le kellett mindig állítanom, hogy kösz finom volt elég lesz már.
2015. nov. 29. 16:55
 20/21 K.L.Kiss ***** válasza:
95%
Mindenki máshogyan szereti, de szerintem az a legtöbb, akinek élvezés közben az a legjobb, ha minél mélyebben a torokban van a farka és a lány csak finoman szorítja a szájával, de nem mozog. Ha kis mozgásra vágyik ilyenkor a fiú, akkor azt maga is meg tudja tenni közben.Aztán, amikor a lüktetés megszűnt és lenyelted a spermát jó még egy kicsit finoman simogatni nyelvvel.De hogy meddig, ez egyénfüggő!
2016. ápr. 21. 06:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!