Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Komolyan létezik ilyen?
Megismertem egy lányt, szexkapcsolatnak indult mindketten bejöttünk egymásnak külsőre, találkoztunk is és mikor feljött hozzám smároltunk be volt indulva kívánt éreztem rajta, pettingeltünk és az orálhoz érve kijelentette, hogy mégsem jön be neki, hogy nem borotvált a farkam.. szóval nincs is kedve dugni.
EZ MI? :D
Képcseréztünk előtte, látta, hogy van rajta szőr, és mondta, hogy nem zavarja (nem dzsungel rendesen karbantartom, szépen visszavágva)ráadás igénytelen sem vagyok.. frissen mosott ruhába járok, naponta zuhanyzom, és kb a tali előtt 45 perccel fürödtem utoljára..
Ilyen van, hogy intim szőrzet miatt kisétál a lány a kalandból? :D
Komolyan.. csak röhögök ezen!
És mi ez a férfi logika h kiírjátok netre h "ki kell vernem" és a többi változata?!
Egyébként igen, létezik hogy valakinek a testszaga egyszerűen csak taszító egy másik ember számára, akármit is csinál a "bűzlő" fél.
Értem, köszi csajok.
Semmi logika nincs benne. Ez ösztönből jött. Felizgattak majd ott hagytak mielőtt igazán élvezhettem volna, ezért ki kell elégítenem magam, ennek adtam hangot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!