Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Komoly (romantikus) partner keresésére létezik oldal, ahol legalább a többség komolyan is gondolja magát és nem csak egyéjszakásokra megy meg hasonlók? Ti hogyan keresitek/találtátok meg az igazit?
Vidéki vagyok és 20 éves fejemmel lassan azon gondolkodom, hogy a hozzám közelállóknak felvállaljam(akik elfogadóak, egyértelmű). Szeretnék végre találni valakit magam mellé, viszont oldalakon csak egy dolog miatt írtak rám, töröltem is a profilomat...
Néha eléggé elfog a magány és nem tudom, mit tehetnék.
mindenhol vannak kamusok és kalandozók. türelmesnek kell lenni:)
22f
Akibe szereples leszek sose gondol velem komoly dolgokra, aki meg akar velem azzal meg en nemvagyok egy huron, es persze a rengeteg alkalmit szexet akro ember.. Nagyon nehez idealis tarsat talalni. Pedig minden vagyam vegre szeretni es szeretve lenni:) kinzo a magany, kinzo azis ha csak kihasznalnak, igazi part szeretnek vegre:) pedig tok realis elvarasaim vannak, szinte alap dolgok semmi extra, de igyse jon a herceg:D
18/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!