Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Komolyan létezik olyan tablett...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Komolyan létezik olyan tabletta amit az aktus előtt kell bevenni és már meg is van a "védettség"? Nem kell rendszeresen szedni sem, csak aktusok előtt, és az a bevételtől számítva 5-6 óráig "jó"?

Figyelt kérdés
Nem az esemény utáni tablettára gondolok.
2014. jan. 28. 22:26
 1/9 anonim válasza:
Igen, létezik csak egy picit megpiszkálja a hormonháztartásod....
2014. jan. 28. 22:30
 2/9 anonim ***** válasza:
én nem hallottam ilyenről nem is értem, hogyan hatna.
2014. jan. 28. 22:30
 3/9 A kérdező kommentje:
Én sem nagyon értem. :S
2014. jan. 28. 22:41
 4/9 anonim ***** válasza:

Létezik, de szerintem még nem kapható.

Ugyanis kísérleti stádiumban van, Magyarország is részt vesz a kísérletben, Szegeden tesztelik... legalábbis 2 évvel ezelőtt olvastam róla, és gyanítom, nem pár hónap után engedik a piacra:

[link]

2014. jan. 28. 22:47
 5/9 anonim ***** válasza:

Illetve ugyanerről egy későbbi cikk, már a kísérleti stádium alatt...

Arról egyelőre nem találok infót, hol tartanak.

[link]

2014. jan. 28. 22:50
 6/9 anonim ***** válasza:

miket tud meg az ember...

mindenesetre irdatlan káros lesz, az fix. pláne, h szerintem jó páran majd úgy kapkodják be, mint a cukorkát.

2014. jan. 28. 22:58
 7/9 anonim ***** válasza:

Ha jól értelmeztem, havonta max 6-szor lehet alkalmazni. Olyasmi lehet, mint kamaszkorom Postinorja volt (nem a mostani Postinor), az esemény utáni volt ugyan, de havi 4-et be lehetett venni belőle, és elérhető áron volt egy 10 szemes levéllel....

Gondolom, ez is hasonló lehet, csak esemény előtti bevétellel, állítólag nem zavarja be a ciklust ilyen formában.

2014. jan. 28. 23:09
 8/9 anonim ***** válasza:
A ciánkapszula is alkalmas rá, de azt csak egyszer lehet bevenni...
2014. jan. 29. 12:56
 9/9 A kérdező kommentje:
Nem szedném be egyiket sem szívesen....
2014. jan. 29. 14:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!