Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Komolyan létezik olyan tabletta amit az aktus előtt kell bevenni és már meg is van a "védettség"? Nem kell rendszeresen szedni sem, csak aktusok előtt, és az a bevételtől számítva 5-6 óráig "jó"?
Létezik, de szerintem még nem kapható.
Ugyanis kísérleti stádiumban van, Magyarország is részt vesz a kísérletben, Szegeden tesztelik... legalábbis 2 évvel ezelőtt olvastam róla, és gyanítom, nem pár hónap után engedik a piacra:
Illetve ugyanerről egy későbbi cikk, már a kísérleti stádium alatt...
Arról egyelőre nem találok infót, hol tartanak.
miket tud meg az ember...
mindenesetre irdatlan káros lesz, az fix. pláne, h szerintem jó páran majd úgy kapkodják be, mint a cukorkát.
Ha jól értelmeztem, havonta max 6-szor lehet alkalmazni. Olyasmi lehet, mint kamaszkorom Postinorja volt (nem a mostani Postinor), az esemény utáni volt ugyan, de havi 4-et be lehetett venni belőle, és elérhető áron volt egy 10 szemes levéllel....
Gondolom, ez is hasonló lehet, csak esemény előtti bevétellel, állítólag nem zavarja be a ciklust ilyen formában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!