Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Abbahagyom a tablettát, meddig vagyok védett?
Az utolsó levelet szedem, aztán vége. A kérdésem az lenne, hogy a tabletta-mentes héten normál esetben védett vagyok, de ha tudom, hogy utána már nem fogom beszedni a következő levelet, akkor is lehet gumi nélkül szexelni a tabletta-mentes héten? (Nem a mentes hét utolsó napjára gondolok persze, hanem mondjuk az elején)
Magyarul a tabletta csak akkor nem véd, ha éppen X napon szexeltem és az az ugyanaznapi szemet nem vettem be?
" msei alatt sem véd de akkor nem is szexelsz elvileg " gondolod azt akartad írni a fenti zagyva kommentedben, hogy a menzesz alatt sem véd. ez nem igaz, véd akkor is, sokan szexelnek olyankor is.
az orvosok szerint fél év-egy év, mire teljesen kiürül a szervezetedből, de ez nem azt jelenti, hogy nem lehetsz terhes. szerintem ha nem kezded el szedni a következő levelet, akkor már ne szexelj védekezés nélkül. sokszor robbanásszerűen indul be ilyenkor a peteérés, és van, hogy 1 helyett 2 is lesz, és ilyenkor nagyon gyakori, hogy nem simán terhes leszel, hanem ikrekkel. szóval inkább vigyázz :)
Hát ha a tablettamentes héten nem védene, én már minimum tízszeres terhes lennék...
Ha nem kezded el a következő levelet a szünet utáni 8. napon, a szünetben sem vagy védett, mindegy, hogy az első, vagy a hetedik nap.
3. kommentelő: "Ha nem kezded el a következő levelet a szünet utáni 8. napon, a szünetben sem vagy védett, mindegy, hogy az első, vagy a hetedik nap."
Na köszönöm erre voltam kíváncsi, de visszamenőleg ha mondjuk az 1. héten szexeltem (most a 2. hét van) és nem szedem tovább a szünet utáni 8. napon már most se vagyok védett?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!