Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen mellékhatásai lehetnek, ha abbahagyom a fogamzásgátló tablettát?
Figyelt kérdés
7 éve szedem a Yadine-t. A mellékhatás amiket tapasztaltam eddig: gyakori migrén. Nem csökkent, de nem is nőtt a súlyom, pattanásom kevés volt mindig isd. Abba szeretném hagyni, de félek, hogy milyen mellékhatásai lesznek. Tényleg sok pattanásom lesz?2010. febr. 4. 11:52
1/5 anonim válasza:
Egyik mellékhatása lehet, hogy terhes leszel, persze csak a megfelelő körülmények esetén.
2/5 anonim válasza:
Pattanása általában annak lesz, aki azért kapta, mert pattis volt eleve. A gyógyszer meg csak elfedte a problémát. Szerintem ha nem volt előtte ilyen gondod, akkor nem is lesz.
Én is 7 év után hagytam abba, nem volt semmi gondom.
3/5 anonim válasza:
Nem csak az arcodon, de a fenekeden is! Vigyázz és is így jártam
4/5 anonim válasza:
Nem valószínű. Abba hagytam a fog.gátlót már két hónapja.
Annyi mellékhatás van nálam, hogy mikor megjön akkor jobban görcsölök, pattanások (amik már előtte is voltak mikor még nem szedtem) előbb jött meg. Nem 28-napra hanem, 23-24 napra. Ezek mind kibírhatók. Amúgy szerintem jobb is ha hagysz szünetet. Jó sokáig szedted. 29/N.
5/5 anonim válasza:
Hát én csak 1 évig szedtem tabit(már nem tom milyet), előtte voltak pattanásaim,de amint abbahagytam,több lett mint előtte és évekig tartott míg beált a hormon háztartásom,azóta már csak menszi előtt van 1-2 pöttyöm.Illetve azóta sokkal jobban és több helyen vannak menstruációs gőrcseim,de szerencsére csak 1-2 napig tart és a menszi is lecsökkent mint napban,mint mennyiségben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!