Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Abba akrom hagyhni a tablettát...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Abba akrom hagyhni a tablettát, mert híztam tőle. Mennyi az esélye, hogy mégjobban meghízok miután abbahagyom?

Figyelt kérdés
Hallottam olyanról aki akkor hízott meg mikor abbahagyta. Nagyon félek, ígyis van 10 kg plusszom a tablettától.
2010. szept. 30. 17:22
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
lehet h csak tápos vagy. nemtudom h hova valósi vagy de a nagyvárosiakkal gyakran előfordul. legjobb példa erre a mozgó lépcső
2010. szept. 30. 17:26
 2/13 anonim ***** válasza:
nem csak az hanem az is h szinte mindenki felpréseli magát egy villamosra, arra a két megállóra ahova megy, amit simán le is lehetne gyalogolni. az más ha valaki siet vhova, de az esetek többségében ez nem így van.
2010. szept. 30. 17:29
 3/13 A kérdező kommentje:
valaki tudna a kérdésemre válaszolni? Érdekes egy félévvel ezelőttig, 22 éves koromig, nem voltam lusta meg tápos, csak mióta szedema gyógyszert?
2010. szept. 30. 17:37
 4/13 anonim ***** válasza:

arra még nem gondoltál, hogy nem kellene annyit enni és nem híznál?

a tabletta csak egy dolog, de nem a fő oka.

2010. szept. 30. 17:38
 5/13 anonim ***** válasza:
Én ugyan nem szedtem tablettát, de egy ismerősöm se hízott, amikor abbahagyta. Csak akkor amikor, elkezdték szedni, állítólag megnőtt az étvágyuk.
2010. szept. 30. 17:39
 6/13 A kérdező kommentje:
de az a fő oka, képzeld.
2010. szept. 30. 17:49
 7/13 Moszuke ***** válasza:

figyelj má.. tudtad hogy akkor hízol ha a bevitt energia több mint az elhasznált?

most akkor az a gyógyszer valami k&rva jó cucc lehet hogy az eddigi energia felhasználásod csökkentette, vagy a gyógyszerbe van egy vagon energia.

te meg azt állítod semmi különös nincs, nem zabálsz sokat és mozogsz is.

most akkor:

- vagy a gyógyszer ilyen tuti cucc

- vagy sokat zabálsz

- vagy keveset mozgol

ja talán hihető hogy az anyagcserédbe beleszólt egy kicsit a cucc.. talán, de akkor kérem szépen tessék ellensúlyozni. venni kell futó cipőt, sport melltartót és reggelente futni 20percet. ingyen van

ja hogy ciki? meg fúj megizzadsz? hát ez van. gondolkozni kéne mielőtt gyógyszereket tömsz a testedbe tudod? a gyógyszeriparnak nem célja az hogy neked jó legyen.

most majd vehetsz tőlük fogyi tablettát, ez csak nekik jó..:)

üdv a világban! szijó

a kérdésedre a válasz:

23% +-76%

2010. szept. 30. 18:08
 8/13 A kérdező kommentje:

Miért vagytok ilyen ellenségesek? Mintha tőlem hallanátok előszőr hogy az a kib. tabletta hízlal.

Ezentúl csak normális válaszokat kérek, és ne gyertek a nem a tablettától híztál maszlaggal, mert attól híztam, az orvosom is megmondta .

2010. szept. 30. 18:13
 9/13 anonim ***** válasza:
ha meg tudod h mitől híztál, akkor minek kérdezed? -.-
2010. szept. 30. 18:24
 10/13 A kérdező kommentje:
Nem azt kérdeztem, tanulj meg olvasni :)
2010. szept. 30. 18:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!