Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Abba akrom hagyhni a tablettát, mert híztam tőle. Mennyi az esélye, hogy mégjobban meghízok miután abbahagyom?
Figyelt kérdés
Hallottam olyanról aki akkor hízott meg mikor abbahagyta. Nagyon félek, ígyis van 10 kg plusszom a tablettától.2010. szept. 30. 17:22
11/13 anonim válasza:
Most őszintén, ilyen témában mi a fenéért írnak PASIK? Nekik aztán marha könnyú mondani, hogy nem a tablettától hízol, csak zabálsz, mint egy disznó és nem mozogsz", mert ők sosem próbálták ki, hogy milyen.
Biztos azért írják oda a mellékhatásokhoz, hogy előfordulhat étvágyfokozódás és hízás, mert amúgy semmi köze hozzá a tabinak...
12/13 anonim válasza:
Utolsó vagyok. Bocsánat, véletlen hamarabb küldtem el:)
Szerintem nem valószínű, hogy még jobban meghízol, max ha nagyon felborítja a hormonjaid.
De igazából ha tovább szeded, akkor is hízni fogsz. Szóval akkor már jobb kipróbálni, hogy mi van, ha nem szeded.
Esetleg megpróbálhatsz másik gyógyszert.
13/13 A kérdező kommentje:
Nem kisérletezek többet, nekem ennyi épp elég bizonyíték volt, hogy ez nem jó dolog.
2010. szept. 30. 20:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!