Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Komolyan létezik ilyen?
Megismertem egy lányt, szexkapcsolatnak indult mindketten bejöttünk egymásnak külsőre, találkoztunk is és mikor feljött hozzám smároltunk be volt indulva kívánt éreztem rajta, pettingeltünk és az orálhoz érve kijelentette, hogy mégsem jön be neki, hogy nem borotvált a farkam.. szóval nincs is kedve dugni.
EZ MI? :D
Képcseréztünk előtte, látta, hogy van rajta szőr, és mondta, hogy nem zavarja (nem dzsungel rendesen karbantartom, szépen visszavágva)ráadás igénytelen sem vagyok.. frissen mosott ruhába járok, naponta zuhanyzom, és kb a tali előtt 45 perccel fürödtem utoljára..
Ilyen van, hogy intim szőrzet miatt kisétál a lány a kalandból? :D
Komolyan.. csak röhögök ezen!
Szegény :D ne haragudj de ezen csak röhögj! Ez így ilyen formában szánalmasan röhejes.
Nem ismerem egyik fél szemszögét sem részletesen, ezért nem illetnék senkit semmilyen jelzővel.
Kérdésre válaszolva igen, létezik ilyen és még ilyenebb is.
De ha te úgy érzed korrekt voltál, minden tőled telhetőt megtettél, akkor nem a te hibád.
Lehet nem is a szőrzet volt a baj,vmi miatt megijedt és elszaladt. :D
Szerintem nem a szőröddel volt gond, főleg ha tudta is hogy néz ki. Meggondolta magát félúton valami miatt. Hogy mi miatt azt csak ő tudja, neked nem fogja megmondani.
Ez így sikerült. Ne légy letörve miatta.
Hát az biztos, hogy köpni nyelni nem tudnék úgy meglepődnék :D
Szerintem csak beijedt a célegyenesben és ki akart hátrálni, aztán nem jutott eszébe más kifogás.
Teljesen átlagos farkam van.. azért nem anakonda van a nadrágomban :D miközben tapizott mondta is, hogy szép darab, nagyon izgatott.. aztán így gondolt egyet és pálfordulás, "bocsika"
nem értem.. :D kicsit kivagyok ki kell vernem vagy valami.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!